Direct boeken?

Verhuislift huren ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch)

Wilt u een verhuislift huren in 's-Hertogenbosch? Bij Lift-express.nl bent u verzekerd van een vlekkeloze verhuizing.
Verhuislift huren ‘s-Hertogenbosch

Waarom een verhuislift huren in Den Bosch?

Een verhuizing zonder verhuislift is iets waar veel mensen heel erg tegenop zien. Eerst alles uitzoeken en inpakken, dan iedereen bellen om “vrijwilligers” te regelen en uiteindelijk, maar hopen dat alle waardevolle spullen heelhuids op de nieuwe bestemming arriveren en er niet te veel schade aan het huis is na de verhuizing.

Daarom is een verhuislift in deze situatie een echte uitkomst. Uw spullen komen veilig naar boven of naar beneden, zelfs tot de 12e(in sommige gevallen zelfs de 13e) verdieping. Er is een ervaren bestuurder ter plaatse, die ook als professionele verhuizer gaat helpen en u kunt voor een lage prijs (vanaf 98 euro per uur) zorgenvrij verhuizen. Met onze last minute en 24/7 service kunt u altijd bij ons terecht, ook als pas later blijkt dat u het niet zonder de verhuislift gaat redden.

En als u toch opkijkt tegen alles “wat een verhuizing met zich meebrengt” , Kunt u de hele verhuizing, dankzij een goede samenwerking met Select verhuizers, aan ons toevertrouwen. Uw verhuizing wordt dan van a tot Z voor geregeld.

Wat is een verhuislift?

Deze lift, die met behulp van een plateau maximaal 400 kg per keer tot een hoogte van maximaal 37 meter kan liften, wordt naast verhuislift, ook ladderlift of meubellift genoemd.

Onze lift is op een bus gemonteerd, waardoor wij snel ter plaatse kunnen zijn. De bestuurder van onze lift, kan de lift door dit ontwerp ook snel en gemakkelijk op locatie opzetten. De tijd begint voor u dan ook pas te tellen, wanneer wij met het opzetten van de lift beginnen en stopt gelijk wanneer wij klaar zijn om te vertrekken.

Uw verhuispartner voor Den Bosch

Wij van lift-express.nl opereren vooral in Zuid-Nederland en het grensgebied van Duitsland en België. Hierdoor kunnen wij u snel en direct helpen met uw verhuizing, ook in ‘s-Hertogenbosch en omgeving! Bij ons huurt u de verhuislift al vanaf 98 euro per uur, en omdat wij bij 80% van onze boekingen al in dat ene uur klaar zijn heeft u het voordeel van scherpe prijzen en duidelijke afspraken.

Leg uw verhuizing in onze handen en vul het reseveringsformulier in.  het enige wat u hoeft te doen is alles van tevoren inpakken, en te controleren of we alles door een groot raam of een deur op de gewenste verdieping naar binnen kunnen brengen (tot 12esoms 13everdieping). U hoeft alleen maar met drie personen klaar te staan om samen met de verhuislift operator het plateau te beladen en te lossen. Met lift-express.nl is uw verhuizing dus zo gepiept, zonder zorgen of een pijnlijke rug.

Verhuislift huren in Den Bosch?

Ondanks dat Den Bosch helaas niet de prijs voor de culturele hoofdstad van 2018 heeft gewonnen, is er in deze mooie Noord-Brabantse stad met haar vele kerken en haar honderden rijksmonumenten heel veel te beleven en het is ook een erg prettige plek om te wonen.

Daarom is het ook helemaal niet verbazingwekkend dat elk jaar veel mensen ervoor kiezen om naar deze mooie stad te verhuizen. Dit is ook te wijten aan het grote culturele aanbod, met veel verschillende musea en een aantal gerenommeerde (muziek)festivals zoals het jazzfestival Jazz in Duketown, het theaterfestival Boulevard  of het culinaire festival Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch.

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?