Direct boeken?

Verhuislift huren in Sittard

Bij Lift-express.nl kunt u een verhuislift huren in Sittard. Ter ondersteuning van de verhuizing sturen wij bij elke opdracht een ervaren lift operator mee.
Verhuislift huren Sittard

Een verhuislift huren in Sittard?

Sittard is een plek waar veel te beleven is. Niet alleen de mooie oude gebouwen en de vele indrukwekkende kapellen, kloosters en kerken, maken deze stad bijzonder. Er is ook veel cultureel aanbod te vinden, zoals bijvoorbeeld de Stadsschouwburg en Cultureel Centrum Sittard-Geleen (Aan de Rijksweg Zuid), Museum De Domijnen (voor hedendaagse kunst, stedelijke historie en archeologie).

Genoeg te beleven dus voor een dagje uit, maar ook een hele aantrekkelijk plek om te wonen. Door het behouden van de knusse kleinschaligheid, heeft Sittard haar inwoners naast goede voorzieningen ook rust en natuur te bieden.

Verhuizen hoeft geen zware klus te zijn

Indien u al druk bezig bent, om een verhuizing naar Sittard te plannen, misschien heeft u zelfs al het perfecte huis gevonden, zult u zeker op gegeven moment ook met de vraag worden geconfronteerd, hoe een verhuizing op een snelle en soepele manier kan worden gedaan.

Niemand heeft ten slotte zin, om na het inpakken en uitzoeken van de inboedel, voor onverwachte problemen bij de verhuizing te komen te staan. Veel bekende voorbeelden zijn meubels die niet meer door de gang of via de trap kunnen worden verplaatst, wasmachines, die gewoon te zwaar en onhandig zijn om naar buiten te tillen of een piano, die met geen mogelijkheid weer naar beneden gebracht kan worden.

Om u van deze zorgen af te helpen, is er lift-express.nl. Wij hebben een handige verhuislift, die al uw inboedel tot 400 kg per lift, via een raam of deur op de gewenste verdieping, gemakkelijk naar binnen of buiten kan transporteren. En dit is zelfs tot de 11e en in sommige gevallen de 12e verdieping mogelijk, omdat onze verhuislift (34 m) makkelijk tot deze hoogtes kan worden ingezet.

Goedkoop en betrouwbaar

Onze verhuislift kunt u al vanaf 89 euro per uur huren, en er is altijd een ervaren lift operator ter plaatse, die u helpt het platform van de lift te laden en te lossen en ook als verhuizer aan de slag gaat.

Gezien wij vooral in de grensregio Duitsland, Nederland en België actief zijn, kunnen wij snel en gemakkelijk bij u op locatie zijn, ook wanneer u in of naar Sittard gaat verhuizen. Onze reiskosten zijn laag (zie overzicht reiskosten) en u kunt zelfs korting op de reiskosten krijgen als u vroeg boekt.

Bij ons begint de tijd pas te tellen, vanaf het moment, dat wij bij u op locatie zijn en de tijd stopt direct wanneer wij klaar zijn voor vertrek. Het gemiddelde 2-persoons huishouden kunnen wij met 3 vrijwilligers op de locatie binnen 2 uur naar buiten of binnen verhuizen, dus geen hele dagen meer met gesleep en frustratie.

Als het toch een keertje iets langer duurt, dan betaalt u vanaf het eerste uur per 15 minuten, dat is wel zo overzichtelijk en daardoor komt u niet voor onverwachte kosten te staan. U ziet dus, met een verhuislift van lift-express.nl, is uw verhuizing snel en veilig geregeld. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?