Direct boeken?

B2B verhuislift huren, omdat het makkelijk is

Maak uw klanten blij met een extra stukje service! Huur een verhuislift bij lift-express.nl voor het uitleveren van uw goederen. B2B verhuislift huren, omdat het makkelijk is!
Verhuislift Sittard Bergstraat

Waarom B2B een verhuislift huren?

Een blije klant is een terugkerende klant, en een bron van gratis mond tot mondreclame, dat weet elke ondernemer. Alleen wordt het in de huidige tijd, waar steeds meer mensen alleen kijken en dan online kopen, steeds lastiger om zich met een bedrijf te onderscheiden.

De service die een bedrijf aan een klant kan bieden, zou daarom zomaar de beslissende doorslag kunnen geven om de koop af te ronden en de klant te kunnen binden.

Als u bijvoorbeeld een ondernemer bent, die witgoedapparatuur verkoopt, dan is het mooi om de service te bieden het apparaat naar het huisadres van de klant te leveren, maar als het apparaat dan op de stoep staat, is het nog steeds het probleem van de klant, hoe het apparaat het huis in moet. Dit geldt vooral als de klant het apparaat op een hogere verdieping nodig heeft.

Bijzondere service maakt het verschil, huur daarom de verhuislift van lift-express.nl

Hoe mooi zou het dan zijn, als u met de verhuislift van lift-express.nl, het apparaat gelijk door een raam of balkondeur naar de juiste verdieping zou kunnen liften? Onze verhuislift is namelijk in staat om door zijn lengte van 27m tot de 8ste (soms zelfs de 9de ) verdieping te liften en gezien de draagkracht van de lift per keer 400kg is kunnen ook zware apparaten zonder moeite naar boven worden gelift. Een bijkomend voordeel is, dat de bestuurder van der verhuislift u ook zal helpen met het laden en lossen van het plateau en uw vrachtwagen, dat bespaard u kostbare tijd.

U huurt onze verhuislift al vanaf 89 Euro per uur en gezien, bij het alleen maar omhoog liften van een apparaat, de klus vaak sneller zal zijn geklaard, kunt u zelfs overwegen om meerdere uitlevering in dezelfde buurt binnen een enkele huurperiode te doen. Vanaf het eerste uur rekenen wij namelijk per kwartier af, wat voor u als ondernemer alleen maar flexibel en voordelig is. Bij ons begint de tijd ook pas te tellen, wanneer wij op de eerste locatie zijn en gezien onze verhuislift op een bus is gemonteerd kost het opbouwen maar 5 Minuten. De tijd stopt wanneer wij aan het einde van de klus klaar zijn om te vertrekken.

Heeft u zelf een (verhuis)lift, maar is deze tijdelijk buiten gebruik? Verlies geen klanten, neem contact op met lift-express.nl.

Ook als ondernemer kan het wel eens gebeuren, dat het materiaal u in de steek laat. Heeft u een klus aangenomen, bijvoorbeeld voor de installatie van zonnepanelen, en is uw eigen lift te kort of tijdelijk buiten gebruik? Neem gerust contact op met lift-express.nl voor een scherpe offerte die u helpt de klus alsnog binnen de afgesproken tijd te klaren.

Wij helpen u graag verder en vaak is al een korte huurperiode genoeg om aan u wensen te voldoen.

Bent u geïnteresseerd in een partnerschap of vaste samenwerking, of alleen het huren van een verhuislift voor een enkele klus?

Neem vandaag nog contact op via lift-express.nl, vraag een vrijblijvende offerte aan en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Waarom Lift-express.nl?

In welke stad?