Direct boeken?

Bankstel past niet door de gang?

Heeft u net een nieuw bankstel gekocht, maar past deze niet door de gang? Geen zorgen, want hiervoor bestaat een snelle en praktische oplossing! De verhuislift van lift-express.nl zorgt ervoor dat uw nieuwe meubelstuk binnen no-time op de juiste plek komt te staan.
Bank past niet door de deur

Bankstel past niet door de gang?

Een mooie middag bij de meubelboulevard, u heeft het na lang zoeken eindelijk gevonden, het bankstel van uw dromen. De keuze is dus snel gemaakt en u maakt een afspraak om het mooie stuk de zelfde dag nog  op uw adres te laten bezorgen.

Daarna belt u een aantal vrienden en u gaat ervan uit dat het binnen brengen van het bankstel geen enkel probleem is. In theorie is dus alles geregeld, en u heeft al plannen om die avond nog gezellig samen een potje voetbal te kijken, samen op het nieuwe bankstel natuurlijk.

Dus zo gezegd, zo gedaan, met vereende krachten wordt de ene na de andere poging gedaan om het nieuwe bankstel naar binnen te brengen, maar elke keer faalt het weer. Het bankstel past gewoon niet door de gang.

Op een gegeven moment, nadat de voetbalwedstrijd al halverwege is, heeft een van de vrijwilligers het idee om op Google te gaan zoeken. Bij de zoekopdracht “bankstel past niet door de gang”, komt gelukkig gelijk een goede oplossing naar voren: De verhuislift van lift-express.nl.

Wat zijn de voordelen van een verhuislift?

De verhuislift van lift-express.nl is uniek in Nederland. De verhuislift heeft een lengte van 27 m en kan op vele manieren worden ingezet en onze ervaren bestuurders kennen de verhuislift heel erg goed, zodat hun altijd de beste oplossing voor elke situatie hebben, ook al lijkt het eerst lastig of moeilijk. Door de lengte van onze verhuislift, kunnen wij de verhuislift tot aan de 8ste, en soms zelfs de 9de verdieping inzetten, ook als het om een spoedklus gaat.

Vanaf de 8e verdieping zijn we verplicht een tweede bestuurder in te zetten, maar dan heeft u, voor een kleine meerprijs, ook een tweede helper beschikbaar, wanneer de verhuislift is opgebouwd.

Verhuislift Venlo-Tegelen Ruys de Beerenbrouckstraat
Bankstel van 3 meter past niet door de voordeur, ‘s-morgens gebeld dezelfde dag nog op zijn plek in de woonkamer

Gezien de grote draagkracht van onze meubellift, kan per vracht een belasting tot 400 kg worden bereikt. Hiermee kan vrijwel elk meubelstuk zonder problemen naar boven of beneden gebracht worden.

Er zijn altijd mogelijkheden, ook wanneer u met een lastige situatie of een spoedklus zit. Door onze 24/7 service, kunnen wij u ook van dienst zijn wanneer het pas later duidelijk wordt, dat u het niet zonder de verhuislift gaat redden.

Wij werken voornamelijk in de grensregio Nederland, Duitsland en België, gezien onze thuisbasis in Venlo is, maar we hebben door de jaren heen een groot en betrouwbaar netwerk van partners in heel Nederland opgebouwd. Hierdoor kunnen wij altijd voor u klaar staan en wij doen ook altijd ons uiterste best om uw zorgen weg te nemen en ervoor te zorgen dat u snel den ondersteuning ontvangt, die u nodig heeft.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, of kom langs in ons kantoor in Venlo. De koffie staat klaar.

Waarom Lift-express.nl?

In welke stad?