Selecteer een pagina

Huur een verhuislift voor bouwmaterialen

Spaar tijd en geld en breng uw bouwmaterialen snel en efficiënt op de bouwplaats in Limburg en Brabant

Tijdbesparing – eenvoudig – geen traplopen
Behalve voor verhuizingen zien we het steeds vaker: de verhuislift is ontdekt voor bouwmaterialen in de bouw. Door een goede planning wordt steeds vaker alle benodigde materiaal voor een verbouwing in een keer gekocht en ook geleverd.

 

blank
blank
blank
Snel aan de slag met uw verbouwing?

Gipsplaten

Metalstud 4 zelfs 5 meter lang, Gipsplaten behalve zwaar ook nog eens erg groot, zo groot dat het gewoon niet te doen is om ze door de trap heelhuids boven te krijgen nog los van de krachtsinspanning. Een pallet gipsplaten met aanverwante artikelen naar 2 hoog, kost 3 man al gauw een middag werk en rekent u zelf maar uit wat dat kost. De kosten voor een verhuislift met meewerkende operator? Samen met de 3 man van daarnet met een beetje doorwerken is alles binnen het uur op de 2e etage en dat voor € 98, dus tel uit je winst. Doe net als Ad Hoc aannemersbedrijf en neem een verhuislift mee in uw Bestek.

Laminaat, tegels . . .

Heeft u het al eens gedaan 60 vierkante meter laminaat naar 3 hoog in de galerijflat zonder lift? In je eentje, een middag. Maar dat is niet het ergste want je bent al total loss voordat het leggen gaat beginnen.

 

Onze voordelen?

Z

Assistentie ervaren verhuizer

Z

Huurtijd al vanaf 1 uur

Z

Last Minute service

Z

Tot de 8e etage

Z

Regionale partner

We gaan het dak op!

Zonnepanelen iedere keer weer een avontuur om te zien wat voor halsbrekende stunts er worden uitgehaald om ze toch maar zo goedkoop mogelijk op het platte dak te krijgen. 50 panelen? binnen het uur onbeschadigd boven!

De boodschap is duidelijk, plan een verhuislift voor uw bouwmateriaal zodat u zichzelf, uw vrienden of personeel kunt inzetten waar het werkelijk omgaat.

Ondernemers

Ondernemers nodigen wij uit contact met ons op te nemen om te kijken op wat voor voorwaarden wij met elkaar een werkrelatie kunnen opbouwen.

blank
Heeft u nog vragen, of meteen aan de slag?

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?