Direct boeken?

Bouwmaterialen liften

Heeft u problemen met het leveren van bouwmaterialen in de (binnen)stad? De meubellift van Lift-express.nl biedt een efficiënte oplossing voor leveranciers die zwaar bouwmateriaal moeten liften.
Bouwmaterialen liften

Huur een verhuislift voor bouwmaterialen

Naast particuliere verhuizingen zien we het steeds vaker: de verhuislift is ontdekt voor het liften van bouwmaterialen in de bouw. Door een goede planning wordt steeds vaker alle benodigde materiaal voor een verbouwing in een keer gekocht en ook geleverd.

Dit in combinatie met onze jarenlange ervaring zorgen we bij Lift-express.nl ervoor dat uw klanten hun bestellingen makkelijk en op tijd ontvangen.

Gipsplaten

Metalstud 4 zelfs 5 meter lang, gipsplaten behalve zwaar ook nog eens erg groot, zo groot dat het gewoon niet te doen is om ze door de trap heelhuids boven te krijgen nog los van de krachtsinspanning. Een pallet gipsplaten met aanverwante artikelen naar 2-hoog, kost 3 man al gauw een middag werk en rekent u zelf maar uit wat dat kost.

De kosten voor een verhuislift met meewerkende operator? Samen met de 3 man van daarnet met een beetje doorwerken is alles binnen het uur op de 2e etage en dat voor € 89, dus tel uit je winst. Doe net als Ad Hoc aannemersbedrijf en neem een verhuislift mee in uw Bestek.

Laminaat, tegels …

Heeft u het al eens gedaan 60 vierkante meter laminaat naar 3-hoog in de galerijflat zonder lift? In je eentje, een middag. Maar dat is niet het ergste want je bent al total loss voordat het leggen gaat beginnen.

We gaan het dak op!

Zonnepanelen iedere keer weer een avontuur om te zien wat voor halsbrekende stunts er worden uitgehaald om ze toch maar zo goedkoop mogelijk op het platte dak te krijgen. 50 panelen? Binnen het uur onbeschadigd boven!

Ondernemers

Ondernemers nodigen wij uit contact met ons op te nemen om te kijken op wat voor voorwaarden wij met elkaar een werkrelatie kunnen opbouwen.

Spaar tijd en geld en breng uw bouwmaterialen snel en efficiënt op de bouwplaats in Limburg en Brabant

Tijdbesparing – Eenvoudig – geen traplopen

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?