Selecteer een pagina

Düsseldorf

Staat u op het punt om naar Dusseldorf te verhuizen of heeft u iets te verhuizen in uw appartement? Bent u bang voor wat er in het verschiet ligt: rugpijn, beschadigd meubilair, bekraste muren, toegezegde hulp, die last-minute niet op komt dagen? Wij bieden u de oplossing! Bij Lift-express.nl kunt u een verhuislift huren voor de omgeving van Düsseldorf om van deze zorgen af te komen.

blank
blank
blank

Verhuizen? Makkelijk met Lift Express!

Vrijblijvend verhuislift aanvragen

Met een verhuislift van Liftexpress.nl worden uw spullen in een mum van tijd naar boven of beneden getransporteerd. Een Lift-express.nl verhuislift wordt altijd bestuurd door een ervaren verhuisspecialist, die naast het bedienen van de lift ook werkt als verhuismedewerker, omdat we altijd iets extra’s willen doen. Uiteraard is het ook mogelijk om een extra verhuismedewerker in te huren bij Lift-express.nl.

Verhuislift huren in de regio Düsseldorf

Hebben we uw aandacht? Vul vrijblijvend het reserveringsformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om u een op maat gemaakte aanbieding te doen voor de verhuur van een verhuislift in de omgeving van Dusseldorf, Ratingen, Erkrath, Hilden, Haan, Mettmann, Velbert etc. Maar we zijn ook klaar voor actie buiten de regio Dusseldorf. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten is Liftxpress.nl het adres voor een redelijk werk tegen redelijke prijzen.

blank
blank

Gemakkelijk verhuizen is een klant met een zorg minder, dat is onze missie!

Wat we voor u kunnen betekenen?

Dan is hier een overzicht:

  • U heeft een ervaren liftoperator ter plekke die u ook zal helpen.
  • Onze lift gaat tot de 8e verdieping
  • We zijn 24/7 klaar voor een klus
  • Als u wilt, kunnen we op dezelfde dag komen
  • Minimum tijdsduur vanaf 1 uur (vanaf € 98,-)
  • De klok start bij aankomst en eindigt bij vertrek
  • Reiskosten Venlo – Dusseldorf (40210 – 40721) – Venlo € 80 
  • Betaling contant of per pin

Ons kantoor is beschikbaar voor het huren van een verhuislift via telefoon 0031643710777, maar u kunt ook vrijblijvend het reserveringsformulier in vullen, dan hebben we alle informatie die we nodig hebben om u een mooi aanbod te doen.

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?