Selecteer een pagina

Een verhuislift huren in Den Haag en Omgeving?

Bent u van plan om binnenkort naar Den Haag of omgeving te verhuizen?

Den Haag, is niet alleen de stad van de Nederlandse regering en het internationaal gerechtshof, het is ook de enige grote Nederlandse stad aan de Noordzee en heeft een kustlijn van elf kilometer.

Doordat Den Haag over twee badplaatsen, Scheveningen en Kijkduin, beschikt is het vooral in de zomer een toeristische trekpleister. Elk jaar komen veel mensen naar Den Haag, om van het brede zandstrand met een duinenrij en het een omvangrijke natuurgebied te genieten en de drukte van de stad even te ontvluchten. Ook de bootstochten vanuit het voormalige vissersdorp Scheveningen zijn erg populair.

blank
blank
blank

Verhuizen in Den Haag of omgeving?

Maak uw verhuizing tot een positieve belevenis met de verhuislift van lift-express.nl

Een verhuizing is vaak erg stressvol. Het begint met het uitzoeken en inpakken en dan is het nog zaak om voldoende“ vrijwilligers” voor de grote dag te regelen. Daarna kunt u alleen maar hopen, dat alle waardevolle spullen zonder beschadigingen op de nieuwe bestemming komen en de verhuizing niet te veel schade aan het huis veroorzaakt.

Een verhuislift huren kan in deze situatie een echte uitkomst bieden. Al uw bezittingen komen veilig op de plek van bestemming, zelfs tot de 8e (in sommige gevallen zelfs de 9e) verdieping. Bij de verhuislift van lift-express.nl is altijd een ervaren bestuurder ter plaatse, die ook als professionele verhuizer gaat helpen en u kunt voor een lage prijs (vanaf 89 Euro per uur) zorgenvrij verhuizen. Dankzij onze handige last-minute service kunt u altijd bij ons terecht, ook als pas later tijdens de verhuizing blijkt, dat u het niet zonder de verhuislift gaat redden.

 

blank

Goede afspraken en betrouwbare service

Onze verhuislift kan maximaal 400kg per keer tot een hoogte van maximaal 27 meter liften. De verhuislift is op een bus gemonteerd, waardoor wij mobiel zijn en u snel kunnen helpen. De operator van de verhuislift, kan de verhuislift hierdoor ook snel en gemakkelijk op locatie opzetten. De tijd begint voor u dan ook pas te tellen, wanneer wij met het opzetten van de lift beginnen en stopt gelijk wanneer wij klaar zijn om te vertrekken. En als het een beetje langer duurt? Geen probleem, vanaf het eerste uur kunt u bij lift-express.nl per kwartier betalen.

Op het laate moment toch een verhuislift nodig? Geen enkel probleem!

Wij staan altijd voor uw klaar, ook als het om een spoedklus gaat. Neem gerust contact op met ons via lift-express.nl en wij maken een passende offerte voor uw situatie. Wij zijn uw ideale partner voor uw verhuizing en liftbehoeftes in de omgeving Den Haag en wij kijken er erg naar uit om uw klus te klaren.

Contacteer ons vandaag nog voor alle mogelijkheden van de verhuislift voor uw specifieke situatie.

Wij helpen u graag verder en sturen u een vrijblijvende offerte op.

blank

Met een verhuislift van lift-express.nl verloopt uw verhuizing in Den Haag snel en soepel, zonder stress en spierpijn.

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?