Selecteer een pagina

Een Verhuizing in en om Geleen?

Maak gebruik van de verhuislift van Lift-Express.nl

Geleen is een stad in het zuidelijke deel van de provincie Limburg in Nederland. Met ruim 30.000 inwoners maakt het deel uit van de gemeente Sittard-Geleen. Tot het einde van de 19e eeuw was Geleen een klein dorpje. Hier werden de overblijfselen gevonden van een van de oudste prehistorische boerderijen van Nederland. In de 20e eeuw zorgde de winning van steenkoolmijnen in dit gebied voor een snelle bevolkingsgroei. Ondanks dat de mijnen inmiddels zijn gesloten, is deze mooie stad nog steeds en echt juweel en trekt elk jaar weer veel bezoekers. Het oude kasteel en de vele kerken, maken het erg leuk om een historische speurtocht door deze leuke stad te doen.

blank
blank
blank

Wonen in Geleen

Maar niet alleen voor dagjes mensen heeft Geleen veel te bieden, het is ook een erg mooie plek om te wonen. De regio is groen en biedt veel mogelijkheden voor recreatie en door de kleinschaligheid is het ook een mooie plek voor gezinnen, of mensen die graag de drukte van de grote steden willen ontvluchten, zonder het gemak van goede OV verbindingen en toegang tot de snelwegen en alle voorzieningen te missen.

 

Goede planning, is het halve werk

Bent u van plan om naar het mooie Geleen te verhuizen en wilt u zich geen zorgen om uw vloeren, muren en inboedel hoeven te maken? Wilt u zich niet bezwaard voelen doordat uw vrienden en familie dagenlang moeten slepen met verhuisdozen en onhandige meubels, met alle risico’s van dien?

Maak dan gebruik van de handige verhuislift van lift-express.nl. Deze verhuislift kan met zijn 37 m lengte makkelijk tot aan de 12e en soms zelfs de 13e verdieping worden ingezet. Uw meubels worden dan via een raam of deur op de gewenste verdieping naar binnen of naar buiten gebracht, waardoor uw vloeren en muren niet hoeven te lijden. Per vracht kan tot wel 400kg naar boven of benden worden gebracht.

Hierdoor hoeft u van te voren alleen nog maar alles in te pakken en dan kan het liften beginnen.

blank
blank

Vraag dus vrijblijvend een offerte aan en uw verhuizing verloopt snel en zonder problemen.

Partner uit de regio met goede prijzen

Met een verhuislift kunt u dus veilig en gemakkelijk verhuizen, ook in Geleen. Gezien wij vooral in de grensregio van Nederland, Duitsland en België werken, kunnen wij ook daar snel ter plaatse zijn.

Het opbouwen van de lift, samen met een ervaren medewerker die tevens advies geeft, duurt nog geen 10 minuten. Het is slim om van tevoren al uw spullen klaar te hebben liggen. Zo kunt u in één keer al uw meubels naar binnen of naar buiten brengen.

U kunt de verhuislift al vanaf 89 Euro per uur huren, en de ervaren medewerker is altijd in de prijs inbegrepen. Vanaf het eerste uur kunt u in intervallen van 15 minuten betalen, dat bespaard u aardig wat geld.

Natuurlijk is de lift niet alleen voor verhuizingen. Ook als u een nieuw meubel heeft gekocht, misschien wel een nieuw bed of een nieuwe kast, kunt u die met de verhuislift naar uw appartement brengen.

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?