Direct boeken?

Gemakkelijk verhuizen

Heeft u recent nieuwe meubels gekocht, maar passen deze niet door de gang naar boven? Of wilt u zonnepanelen op het dak brengen? Dankzij de verhuislift van Lift-express.nl kunt u binnen no-time al uw lift opdrachten regelen en gemakkelijk verhuizen.
Gemakkelijk verhuizen

Voor veel mensen is gemakkelijk verhuizen een droom die nooit uitkomt. Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei manieren om een verhuizing stressvrij te doorlopen. Zo bestaat het fenomeen van de verhuislift bijvoorbeeld al jaren en biedt hiervoor de meest ideale oplossing.

Helaas weten nog veel te weinig mensen van de geweldige mogelijkheden van deze lift. Hierdoor verloopt de gemiddelde verhuizing nog altijd op de moeilijke en traditionele manier.

Gemakkelijk verhuizen met een verhuislift!

Een verhuislift is doorgaans op een bus gemonteerd, waardoor deze vrij snel op de plaats van bestemming kan zijn. U kunt al vanaf 89 euro per uur een verhuislift huren. Binnen deze tijd zijn dan ook 80% van onze opdrachten voltooid.

Onze lift wordt bediend door een ervaren operator, die u tevens kan helpen bij de verhuizing en u kan adviseren bij laden en lossen van de verhuiswagen en het lift plateau.

Niet alleen verhuizingen ook leveranciers van nieuwe meubels of apparatuur kunnen vaak slechts tot de voordeur leveren. Net zoals bijvoorbeeld nieuwe dakpannen of zonnepanelen die nog altijd via de trap en/of het dakraam naar boven worden gedragen.

De lift kan tot 400 kg per keer liften, zodat ook uw zware meubelstukken veilig kunnen worden verplaatst. U kunt reserveren voor 60 minuten, een dagdeel of een hele dag.

Wij maken van tevoren duidelijke afspraken zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Na het eerste uur rekenen wij per kwartier af, zodat u niet direct weer het volle uurtarief hoeft te betalen. Een overzicht van onze tarieven vindt u hier.

Waarom een verhuislift huren bij Lift-express.nl?

Het huren van een verhuislift via Lift-express.nl zorgt voor diverse mogelijkheden. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van vaak gebruikte toepassingen:

  • Ruimingen, ontruimingen en verhuizingen.
  • Liften van zware meubels, scootmobiels en witgoed.
  • Liften van zonnepanelen, dakpannen en bouwmaterialen.
  • Zorgvuldig liften van piano’s en aquaria.
  • Verplaatsen van grote en zware planten met potten (bijvoorbeeld naar het dakterras).

Beschikbaar in geheel Nederland

Ondanks dat we voornamelijk in het grensgebied werken, hebben we een vertrouwd netwerk van partners in het hele land. Daardoor kunnen wij u ook op uw locatie van dienst zijn, als u een verhuislift wilt huren via Lift-express.nl en worden u lange wachttijden en hoge voorrijkosten bespaard.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Wij helpen u graag verder en als u bij ons een verhuislift gaat huren, kunt u ervan uitgaan dat al uw liftwerkzaamheden van een leien dakje gaan.

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?