Selecteer een pagina

Gemakkelijk verhuizen?

Nieuwe meubels gekocht? Zonnepanelen op het dak brengen?

Het fenomeen van de verhuislift bestaat al jaren, en is in de volksmond ook als ladderlift of meubellift bekend. Helaas weten echter nog veel te weinig mensen van de geweldige mogelijkheden van deze lift, waardoor er nog steeds verhuizingen op de moeilijke en traditionele manier gebeuren, leveranciers nieuwe meubels of apparatuur alleen maar tot de stoep afleveren en er voor nieuwe dakpannen of zonnepanelen vaak via de trap en en dakraam moet worden gewerkt.

blank
blank
blank

Verhuizen? Makkelijk met Lift Express!

Gemakkelijk verhuizen!

Onze verhuislift is op een bus gemonteerd en kan daardoor overal snel en gemakkelijk ter plaatse zijn.

U huurt onze verhuislift al vanaf 98 Euro per uur, en in deze tijd zijn dan ook 80% van onze opdrachten al klaar. Samen met de verhuislift, huurt u een ervaren bestuurder, die u tevens ook gaat helpen bij de verhuizing en u kan adviseren bij laden en lossen van de verhuiswagen en het lift plateau. De lift kan tot 400kg per keer liften, zodat ook uw zware meubelstukken veilig kunnen worden verplaatst.

U kunt onze verhuislift huren voor een uurtje, een dagdeel of een hele dag, vanaf het eerste uur rekenen wij per kwartier af, wat u kosten bespaard en waardoor u voordeel ervan hebt als alles vlot wordt gedaan.

Wij maken van tevoren duidelijke afspraken met u en u komt bij het huren van een verhuislift via lift-express.nl nooit voor onaangename verassingen te staan. Het zou alleen kunnen, dat alles zelfs sneller klaar is dan u had verwacht.

Waarvoor verhuislift huren?

Er zijn veel toepassingen waarbij het huren van een verhuislift via lift-express.nl een toegevoegde waarde zal hebben, wij geven u hier enkele voorbeelden van vaak gebruikte toepassingen:

  • Verplaatsen van nieuwe meubels of witgoedapparatuur naar de gewenste verdiepingen
  • Omhoog of omlaag liften van piano’s of aquaria
  • Verplaatsen van grote en zware planten met potten naar het (dak)terras
  • Omhoog liften van zonnepanelen, dakpannen of bouwmaterialen
  • Ruimingen
  • Verhuizingen
  • Last minute service, als de verhuizing al aan de gang is
  • en veel meer…

 

blank
blank

Gemakkelijk verhuizen is een klant met een zorg minder, dat is onze missie!

Uw partner voor Nederland

en ook de grensstraak Nederland, Duitsland en België

Ondanks dat wij voornamelijk in het grensgebied werken, hebben wij een vertrouwd netwerk van partners in het hele land. Daardoor kunnen wij u ook op uw locatie van dienst zijn, als u een verhuislift wilt huren via lift-express.nl en worden u lange wachttijden en hoge voorrijkosten bespaard.

Wij helpen u graag verder en als u bij ons een verhuislift gaat huren, kunt u ervan uitgaan dat al uw liftwerkzaamheden van een leien dakje gaan.

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?