Selecteer een pagina

Huur verhuislift Limburg

Gemakkelijk, snel en voordelig

Met verhuislift Limburg gaat uw verhuizing van een leien dak.

blank
blank
blank

Verhuizen in Limburg?

Ontspannen verhuizen

Iedere verhuizing is stressvol: Inpakken, regelen van hulp en het slepen van de hele inboedel over de trap. Grote meubels, trappen en muren raken beschadigd en wat te denken van uw rug? Niet alleen particulieren, ook meubelbezorgdiensten, verhuisbedrijven, keukenleveranciers en bijv. Ikea klanten hebben de voordelen van verhuislift Limburg ontdekt en maken gebruik van onze verhuislift dienst.

Het verhuizen met een verhuislift is niet alleen geschikt voor uw meubels maar ook uitermate gemakkelijk om uw bouwmaterialen op de gewenste verdieping te krijgen.

Door gebruik te maken van een verhuislift met bediening beschadigt u uw interieur niet, uw meubels hebben niets te lijden en is uw huisraad in no-time veilig en onbeschadigd binnen. U kunt bij ons een verhuislift huren voor een uur, enkele uren of een hele dag, alles is mogelijk. Het gaat sneller, veiliger, moeiteloos en met minimale kans op schade.

Verhuislift Limburg is 37 meter lang, dit betekent dat hij afhankelijk van de situatie tot de 13e etage kan. De verhuislift kan per lift een gewicht transporteren van maximaal 400 kilo, dit betekent dat niets te zwaar is om gelift te worden bij een verhuizing.

Onze voordelen?

Z

Assistentie ervaren verhuizer

Z

Huurtijd al vanaf 1 uur

Z

Last Minute service

Z

Tot de 12e etage

Z

Regionale partner

Uw BTOB Partner

Ook professionele verhuizers maken steeds meer gebruik van onze diensten, door de enorme lengte van onze lift komen wij op hoogten waar collegaliften het nakijken hebben. Dit gecombineerd met onze flexibele 24/7 mentaliteit en evengoed concurrerende tarieven, maakt ons tot een ideale outsourcing partner.

U kunt bij ons een verhuislift huren voor een uur, enkele uren of een hele dag, alles is mogelijk. Het gaat sneller, veiliger, moeiteloos en met minimale kans op schade. Wij zijn gevestigd in Limburg wij kunnen dus snel ter plaatse zijn en rekenen weinig voorrijkosten.

blank

Vul nu het reserveringsformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?