Selecteer een pagina

Huur verhuislift Venray

Wanneer u er aan denkt om een verhuislift te huren in de omgeving van Venray dan is Lift-express.nl voor u de ideale partner, wij komen uit Venlo waardoor u niet met torenhoge voorrijkosten geconfronteerd wordt. Huur een verhuislift wanneer u gaat verhuizen of wanneer u uw nieuwe meubels onbeschadigd en moeiteloos naar boven wilt hebben.

blank
blank
blank

Wat is een verhuislift en hoe huur ik er een?

Een verhuislift een is mobiele lift die met professionele operator op locatie komt voor verschillende redenen. Meestal komen wij omdat meubels zoals banken en kasten niet via de trap ophoog kunnen, maar ook voor complete verhuizingen, ontruimingen, verbouwingen of zonnepanelen huurt men ons in. De lift wordt opgezet aan de gevel waar het object via een raam of balkondeur naar binnen kan. Vanaf het moment dat de lift opgebouwd is (10 minuten na aankomst) kan er begonnen worden met liften tot en met 400Kg kan gelift worden.

Waarom huren bij Lift-Express Venray?

U huurt bij Lift-Express-Venray om stressvrij te kunnen verhuizen, daar waar u voorheen al uw vrienden moest vragen om te helpen tillen en een dag bezig was, is dat met een verhuislift (ook wel meubellift genoemd) een fluitje van een cent. Een gemiddelde inboedel hebben wij binnen 1 uur beneden of boven. Onze mannen zijn zeer ervaren en helpen u mij om de verhuizing zo effectief mogelijk te laten verlopen en daar waar nodig werken zij mee als meehelpend verhuizer. Door van onze service gebruik te maken heeft u met verhuizen nooit meer last van beschadigde muren of meubels, nooit meer last van uw rug en nooit meer last van vrienden die op het laatste moment afbellen.

blank
blank

Gemakkelijk verhuizen is een klant met een zorg minder, dat is onze missie!

In welke omgevingen komen wij met onze verhuislift?

Onze primair werkomgeving is regio Venray, Helmond tot en met Roermond maar wij komen ook daar buiten. Woont u in de cirkel van 100Km van Venlo dan komen wij gegarandeerd, ook wanneer het om een last-minute gaat.

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?