Direct boeken?

Last-minute – Spoedopdracht

Wilt u gebruik maken van onze last minute - spoedopdracht service? Neemt u dan zo snel mogelijk contact op met onze planning. Bel tel:+31643710777
LAST-MINUTE-SERVICE - EILAUFTRAG UMZUGSLIFT - LAST-MINUTE - URGENT TASK

Herkent u het beeld?

Zaterdagmiddag aanhanger of bestelbusje geregeld om snel op de meubelboulevard die mooie kast, Bed of bankstel op te halen die u ’s morgens heeft gekocht. Thuis aangekomen alleen nog even naar binnen brengen, met 2 man moet het lukken, per slot van rekening is hij niet zwaar, wel een beetje groot maar goed het is maar voor de 1e etage, dus wat kan er misgaan.

1 uur later staat de bank nog altijd op de overloop, zweet op de rug, u heeft alles al geprobeerd, maar u krijgt de draai niet gemaakt. Zo dichtbij en toch lukt het niet!

Bank weer omlaag, daar staat hij dan op de stoep gelukkig nog in de verpakking, hoewel die met al dat gemanoeuvreer toch al een beetje beschadigd is, net zoals het de muren in de gang, maar goed het regent tenminste niet, althans nog niet.

Google

Gelukkig wordt er door een omstander gegoogeld: “bank past niet door de deur”, Google antwoordt: Lift-express.nl bij de openingstijden staat bereikbaar van 7 uur morgens tot 10.00 avonds 7 dagen per week.

Vandaag nog?

Al snel wordt de telefoon opgenomen, het probleem uitgelegd en de vraag gesteld “ kunt u ons helpen en wanneer?”

Meneer, mevrouw maakt u zich geen zorgen, als het door het raam past en het raam vanaf de stoep zonder obstakels voor ons bereikbaar is, lossen wij uw probleem tot de 12e etage vandaag nog voor u op. Daar is onze Last-minute service voor, gewoon mensen uit de brand helpen.

Heel Nederland?

Lift-express.nl is primair aktief in Limburg, noord-Brabant en het Duitse grensgebied, dus van Maastricht tot Gennep en Düsseldorf tot Tilburg kunt u een beroep op onze Last minute service doen en streven wij ernaar u nog dezelfde dag te helpen. Maar ook daarbuiten laten wij u niet in de kou staan, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Enschede; dankzij een intensieve samenwerking met onze Partners zijn wij u ook daar graag van dienst!

Zonder toeslag?

Dan zal het wel vreselijk duur zijn, die lastminute service. Lift-express.nl rekent geen speciale toeslag voor Last-Minute service, op werkdagen tot 19.00 brengen wij uw bank al voor €89,- naar zijn bestemming buiten deze tijden tellen wij een kleine , alleszins redelijke, toeslag. Afhankelijk van uw locatie komt daar dan nog een kilometervergoeding bij. Voor meer info zie onze overzichtelijke tarieven.

Ons motto

Bel Lift-express.nl en alles komt goed!

 

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?