Selecteer een pagina

Last minute service / spoedopdracht

Herkent u het beeld?

Zaterdagmiddag aanhanger of bestelbusje geregeld om snel op de meubelboulevard die mooie kast, Bed of bankstel op te halen die u ’s morgens heeft gekocht. Thuis aangekomen alleen nog even naar binnen brengen, met 2 man moet het lukken per slot van rekening is hij niet zwaar, wel een beetje groot maar goed het is maar voor de 1e etage, dus wat kan er misgaan.

 

blank
blank
blank

Ook op zoek naar een snelle oplossing?

1 uur later staat de bank nog altijd op de overloop, zweet op de rug, u heeft alles al geprobeerd maar u krijgt de draai niet gemaakt. Zo dichtbij en toch lukt het niet!

Bank weer omlaag, daar staat hij dan op de stoep gelukkig nog in de verpakking, hoewel die met al dat gemanoeuvreer toch al een beetje beschadigd is net zoals het de muren in de gang maar goed het regent tenminste niet, althans nog niet.

Google

Gelukkig wordt er door een omstander gegoogeld: “bank past niet door de deur”, Google antwoordt: Lift-express.nl bij de openingstijden staat bereikbaar van 7 uur morgens tot 10.00 s’avonds 7 dagen per week.

Vandaag nog?

Al snel wordt de telefoon opgenomen, het probleem uitgelegd en de vraag gesteld “ kunt u ons helpen en wanneer?”

Meneer, mevrouw maakt u zich geen zorgen, als het door het raam past en het raam vanaf de stoep zonder obstakels voor ons bereikbaar is, lossen wij uw probleem tot de 12e etage vandaag nog voor u op. Daar is onze Last-minute service voor, gewoon mensen uit de brand helpen.

 

Onze voordelen?

Z

Assistentie ervaren verhuizer

Z

Huurtijd al vanaf 1 uur

Z

Last Minute service

Z

Tot de 12e etage

Z

Regionale partners

Heel Nederland?

Lift-express.nl is primair aktief in Limburg, noord-Brabant en het Duitse grensgebied, dus van Maastricht tot Gennep en Düsseldorf tot Tilburg kunt u een beroep op onze Last minute service doen en streven wij ernaar u nog dezelfde dag te helpen. Maar ook daarbuiten laten wij u niet in de kou staan, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Enschede; dankzij een intensieve samenwerking met onze Partners zijn wij u ook daar graag van dienst!

Zonder toeslag?

“Dan zal het wel vreselijk duur zijn, die lastminute service”. Lift-express.nl rekent geen speciale toeslag voor Last-Minute service, op werkdagen tot 19.00 brengen wij uw bank al voor €98,- naar zijn bestemming buiten deze tijden tellen wij een kleine , alleszins redelijke, toeslag. Afhankelijk van uw locatie komt daar dan nog een kilometervergoeding bij. Voor meer info zie onze overzichtelijke tarieven.

blank

Ons motto

bel Lift-express.nl en alles komt goed!

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?