Selecteer een pagina

Lift-express.nl Helmond

Gaat u verhuizen naar Helmond? Ziet u er tegen op of heeft u er juist veel zin in? Maak het uzelf gemakkelijk met onze verhuisliftservice.

blank
blank
blank

Snel aan de slag in Helmond

Ook in Helmond

Ook in Helmond staat Lift-express klaar om u te helpen met het liften van uw volledige inboedel! Heeft u geen zin om de trap keer op keer op en neer te gaan? Maak het uzelf makkelijk met een professionele meubellift!

Met een bemande verhuislift ook wel meubellift of ladderlift genoemd wordt verhuizen een stuk eenvoudiger. Onze verhuisliften kunnen uw volledige inboedel of een los meubelstuk maar liefst 27 meter omhoog liften! Woont u in een flat? Dan is een verhuislift de ideale manier in Helmond om de verhuizing snel uit te voeren.

Bij ons staat betrouwbaarheid en professionaliteit centraal, daarom verhuren wij alleen verhuisliften worden bemand door een ervaren operator.

Al onze meubelliftoperators zijn ook inzetbaar als meewerkende verhuizers. Zij helpen u graag met het laden en lossen van de lift. Deze professionals helpen u om uw spullen op veilige manier omhoog of omlaag te liften.

Onze voordelen?

Z

Assistentie ervaren verhuizer

Z

Huurtijd al vanaf 1 uur

Z

Last Minute service

Z

Tot de 8e etage

Z

Regionale partner

Onze service

Onze service gaat verder dan alleen het liften van uw inboedel. Onze Liftoperator helpt u ook met het inladen van de verhuiswagen. Daarnaast kunt u rekenen op praktische tips, zodat u zich goed kunt voorbereiden voor een soepel verloop van uw verhuizing.

Heeft u extra hulp nodig tijdens de verhuizing? Wij bieden ook extra meewerkende verhuizers aan die graag hun handen uit de mouwen steken. Zij zijn te huur voor een kleine meerprijs.

Onze verhuislift in Helmond en omstreken is zowel voor de particuliere en zakelijke markt al in te huren voor 1 uur. Bij ons zijn er geen extra bijkomende kosten bij de huur van een verhuislift. Wij maken heldere prijsafspraken zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Wilt u meer weten over onze liftservice ?
Vul het reserveringsformulier in, bel 0643 710 777.

blank

Heeft u nog vragen, of meteen aan de slag?

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?