Selecteer een pagina

Verhuizen in Neerpelt en Overpelt?

De gemeentes Neerpelt en Overpelt in het mooie Belgische Limburg, zijn al lang een begrip voor iedereen, die van de natuur en het gloeiende landschap van de Belgische Kempen houdt. Dicht bij het Kanaal Bocholt-Herentals (Kempisch kanaal) gelegen is het een erg mooie plek om te recreëren en te wonen. Het riviertje Dommel vormt gedeeltelijk de natuurlijke grens tussen de gemeenten en stroomt dan via het natuurgebied Het Hageven de grens met Nederland over. Door de afwezigheid van industrie zijn Neerpelt en Overpelt typische woongemeente. Ondanks de hoge huizenprijzen, vooral in Neerpelt trekken deze typisch Limburgse gemeentes elk jaar veel nieuwe bewoners.

Bent u ook van plan om binnenkort naar deze prachtige gemeentes te verhuizen? Informeer dan vandaag nog naar de mogelijkheden van de verhuislift van lift-express.nl en maak van uw verhuizing een ontspannen en zorgeloos belevenis.

blank
blank
blank

Verhuizen? Makkelijk met Lift Express!

Verhuizen zonder zorgen

De verhuislift van lift-express.nl, kan ervoor zorgen dat uw verhuizing niet alleen veel sneller en efficiënter, maar ook veiliger verloopt. Voorbij zijn de dagen, dat aan het einde van een zware verhuisdag, of vaker nog een heel verhuisweekend, de vloeren en muren in de oude en de nieuwe woning de nodige schade hebben opgelopen, net als de grote meubelstukken, die met veel gesleep en getrek door te smalle trappenhuizen of gangen moesten worden verplaatst.

Met de verhuislift, ook ladderlift of meubellift genoemd, hoeren deze problemen tot het verleden.

Omdat onze verhuislift 27 meter lang is en per vracht wel 400kg naar boven of beneden kan verplaatsen, kunnen wij u tot aan de 8e, soms zelfs de 9e verdieping, bij uw verhuizing ondersteunen.

Makkelijk en snel

Het enige wat u nu nog hoeft te doen, is alles van te voren goed inpakken en ervoor te zorgen, dat op de gewenste verdieping een groot raam of een balkondeur aanwezig is, waar alle grote meubelstukken doorheen passen.

De verhuislift van lift-express.nl, is op een bus gemonteerd en kan dus mits de doorrijhoogte boven de 3m ligt en de facade goed te bereiken is, makkelijk bij u op locatie worden opgebouwd. Dat kan zelfs binnen 10 minuten!

Onze ervaren verhuislift-bestuurder, is tevens ook een bedreven verhuishelper en hij zal u tijdens de verhuizing met raad en daad ter zijde staan, ook in de gemeentes Neerpelt en Overpelt.

Hij weet ook alles over een handige indeling van de verhuiswagen en kan u daarmee ritten tussen het oud een nieuwe huis besparen. In onze ervaring is een normaal 2-persoons huishouden, met drie personen en onze verhuishelper, binnen 2 uur in of uit de verhuiswagen geladen en naar de gewenste plek verplaatst.

blank
blank

Gemakkelijk verhuizen is een klant met een zorg minder, dat is onze missie!

Goede prijzen

U huurt onze handige verhuislift al vanaf 98 Euro per uur en er bestaat ook de mogelijkheid ons voor dagdelen, hele dagen of alleen dat ene lastige meubelstuk (last-minute) te boeken.

Gezien wij vooral in de grensregio Nederland, Duitsland en België werken, kunnen wij snel en met lage reiskosten bij u in Neerpelt of Overpelt aanwezig zijn. De klok begint pas te lopen, wanneer wij beginnen met opbouwen en stopt gelijk wanneer wij klaar zijn voor vertrek.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?