Direct boeken?

Verhuislift huren Nijmegen

Gaat u binnenkort verhuizen in Nijmegen, dan kunt u ter voorbereiding een verhuislift huren. Bij Lift-express.nl krijgt u bij elke opdracht ondersteuning van een ervaren lift operator.
Verhuislift huren Nijmegen

Verhuislift huren in Nijmegen?

Als u aan Nijmegen denkt, dan denkt natuurlijk gelijk aan de mooie oude binnenstad met de leuke en authentieke winkelstraatjes, de waalkade, de mooie klassieke gebouwen en de gezellige en internationale sfeer in deze levendige studentenstad met al haar bekende evenementen zoals bijvoorbeeld de 4-daagse of nieuw Tipisch Nijmegen gehouden in het Julianapark. Elk jaar verhuizen veel mensen in en om Nijmegen om van de voordelen, die deze stad, die zo dicht bij de Duitse grens gelegen is, te bieden heeft.

Verhuizen naar Nijmegen

Bent u van plan bent om in de omgeving Nijmegen te verhuizen? Gruwelt het u nu al bij het idee om al uw kostbare meubels en spullen door de smalle gangen en steegjes in en om de oude gebouwen in de binnenstad te verplaatsen?

Bent u al moe bij de gedachte helemaal naar de bovenste verdiepingen in de nieuwere hoogbouwwijken te verhuizen? Dan is er een goede en goedkope oplossing voor u, namelijk de verhuislift, van lift-express.nl.

Efficiënt verhuizen, de verhuislift

De verhuislift, ook wel meubellift of ladderlift genoemd, is in staat om al uw waardevolle en dierbare meubels en spullen veilig naar boven en of naar beneden te vervoeren. Het enige waarop u moet letten, is dat er een raam deur in de woning aanwezig is, waardoor de meubels en spullen naar binnen of naar buiten gebracht kunnen worden. De maximale draagkracht van de verhuislift is 400kg en de lift kan tot aan de 11e, in sommige gevallen zelfs tot aan de 12everdieping worden ingezet. Het geheel is op een busje gemonteerd, waardoor de lift makkelijk verplaatst kan worden en snel inzetbaar is.

Samen met de verhuislift is bij boeking via lift-express.nl ook een ervaren verhuismedewerker ter plaatse aanwezig. deze bediend niet alleen de lift, maar ondersteund u ook op elke mogelijk denkbare manier.

Onze verhuismedewerker kan u adviseren, hoe u de verhuiswagen het beste kunt beladen, om de ruimte zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Door de handige opbouw, kan lift duur binnen 10 minuten op worden gezet en is dan gelijk gebruiksklaar. Dit zorgt ervoor, dat wij al heel snel met het verplaatsen van uw spullen kunnen beginnen. Als u de dozen al van tevoren heeft ingepakt en nog twee andere personen erbij zijn om te helpen. Dan hebben wij een klein 2 persoons huishouden, ca 20 m3, in 2 uur vanuit de vrachtwagen in uw woning verplaatst of juist vanuit uw woning in de vrachtwagen geladen.

Bij lift-express.nl is de minimale afnametijd maar 1 uur en dit kost u slechts 89,- Euro. En duurt het dan toch iets langer? Voor elke 15 minuten na het eerste uur, wordt maar 22,25 Euro berekend.

Ook voor één-object-service

U kunt ook contact met ons opnemen als u bij voorbeeld een nieuwe bank heeft gekocht of een piano moet verplaatsen. Bent u niet zeker of iets door de gang of het trappenhuis past? Wilt u zekerheid dat uw waardevolle spullen zonder beschadiging op de plek van bestemming komen? Mogen uw muren en vloeren niet onder de verhuizing lijden?

Met lift-express.nl hoeft u nooit meer bang te zijn voor een verhuizing. Uw vrijwillige helpers worden niet meer afgemat zodat ze aan het einde van de dag toch nog per ongeluk uw waardevolle spullen of uw muren beschadigen, of zelfs rugklachten aan de verhuizen over houden.

Met de professionele zorg van Lift-express.nl zijn uw spullen veilig en verloopt uw verhuizing soepel en vlot, daar kunt u van op aan!

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?