Selecteer een pagina

Piano verhuizen?

Gebruik een verhuislift

Heeft u een piano en gaat u verhuizen of heeft u een nieuwe vleugel gekocht en moet deze naar een verdieping worden gebracht, gebruik een meubellift. Een meubellift ook wel verhuislift genoemd, wordt opgesteld en brengt uw piano en andere meubels naar de gewenste etage. De lift brengt uw piano via de buitenzijde van het pand naar binnen, meestal via een raam of balkondeur.

blank
blank
blank

Piano verhuizen? Geen probleem!

Wat is een verhuislift?

Dit is een lift die gebruikt wordt om meubelstukken waaronder piano’s naar de gewenste verdieping te liften, meestal omdat desbetreffende stukken niet door de deur of gang passen of er een draai in het trappenhuis niet gemaakt kan worden. Behalve stukken die te groot zijn voor binnenshuis verhuizen is een verhuislift ook zeer tijdbesparend.
De lift kan uw piano tot de 11de verdieping brengen, de bak van de lift kan worden uitgeklapt tot een plateau waardoor uw piano stevig ligt en veilig verhuist kan worden.

Waarom Lift Express voor het verhuizen van uw kostbare meubels?

U kiest voor de service van Lift-Express omdat zij ervaring hebben in het verhuizen van zware objecten, bespaar uzelf de moeite het risico van schade en spaar uw rug . Onze mannen zorgen ervoor dat uw piano en de muren in uw huis schade vrij blijven en brengen moeiteloos de piano op de gewenste bestemming. Verhuizen doet u met behulp van Lift-Express.nl

blank
blank

Gemakkelijk verhuizen is een klant met een zorg minder, dat is onze missie!

Kosten

Een verhuislift is best goedkoop, slecht €89 incl. BTW. Wilt u meer dan alleen een Piano verhuizen dan is dat geen probleem, 80% van onze opdracht is binnen het eerste afgerond duurt het toch langer dan wordt er na het eerste uur per kwartier afgerekend, dit kost slechts €22,50. Voor een compleet overzicht van onze kosten kijkt u bij onze tarieven.

Regio’s

Verhuislift-Express voert met name opdracht uit in regio Limburg een het aangrenzend grensgebied van Duitsland zoals bijvoorbeeld Kaldenkirchen en Mönchengladbach. Op dit moment ziet u ons het vaakst in Eindhoven, Helmond, Venray, Venlo, Roermond, Weert, Sittard, Maastricht, Landgraaf en Heerlen. Staat uw regio er niet tussen geen probleem, samen met onze landelijke partners liften wij nagenoeg in heel Nederland.

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?