Direct boeken?

Piano verhuizen? Gebruik een verhuislift

Heeft u een piano die u wilt verhuizen? Of heeft u een nieuwe vleugel gekocht en moet deze naar een verdieping worden gebracht? Gebruik dan een verhuislift van Lift-express.nl!
Piano verhuizen met verhuislift

Wat is een verhuislift?

Een meubellift ook wel  verhuislift genoemd, wordt opgesteld en brengt uw piano en andere meubels naar de gewenste etage.  De lift brengt uw piano via de buitenzijde van het pand naar binnen, meestal via een raam of balkondeur.

Behalve stukken die te groot zijn voor binnenshuis verhuizen is een verhuislift ook zeer tijdbesparend. De lift kan uw piano tot de 11de verdieping brengen, de bak van de lift kan worden uitgeklapt tot een plateau waardoor uw piano stevig ligt en veilig verhuist kan worden.

Waarom een verhuislift voor het verhuizen van uw kostbare piano?

U kiest voor de service van Lift-express.nl omdat zij ervaring hebben in het verhuizen van zware objecten, bespaar uzelf de moeite het risico van schade en spaar uw rug . Onze mannen zorgen ervoor dat uw piano en de muren in uw huis schade vrij blijven en brengen moeiteloos de piano op de gewenste bestemming. Verhuizen doet u met behulp van Lift-Express.nl

Kosten

Een verhuislift is best goedkoop, slecht € 89 incl. btw. Wilt u meer dan alleen een Piano verhuizen dan is dat geen probleem, 80% van onze opdracht is binnen het eerste afgerond duurt het toch langer dan wordt er na het eerste uur per kwartier afgerekend, dit kost slechts € 17,25. Voor een compleet overzicht van onze kosten kijkt u hier.

Regio’s

Onze verhuislift voert met name opdracht uit in regio Limburg een het aangrenzend grensgebied van Duitsland zoals bijvoorbeeld Kaldenkirchen en Mönchengladbach. Op dit moment ziet u ons het vaakst in Eindhoven, Helmond, Venray, Venlo, Roermond, Weert, Sittard, Maastricht, Landgraaf en Heerlen. Staat uw regio er niet tussen? Geen probleem! Samen met onze landelijke partners liften we nagenoeg in heel Nederland.

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?