Selecteer een pagina

Roermond

Ook last minute

Verhuizen gaat sneller en veiliger met een verhuislift, een gemiddelde inboedel van een klein huishouden in Roermond staat, mits alles van tevoren ingepakt, binnen anderhalf uur beneden. Nooit meer last van beschadigde meubels omdat u deze via te smalle gangen verplaatst en dus ook geen beschadigen aan die pas geverfde muur. Met onze verhuislift verplaatsen wij in Roermond alles van hoog naar laag, zolang het maar door het raam past niet hoger is dan 11 verdiepingen en minder weegt als 400Kg.

blank
blank
blank

Wat is een verhuislift?

Onze verhuislift is gemonteerd op een wagen waardoor wij ook snel kunnen reageerde op “last minutes” of spoedgevallen. Geen last van het aankoppelen en omslachtig opbouwen en vervolgens met aanhangcombinatie met een maximum snelheid van 90Km/h naar de locatie, maar instapklaar. De wagen is uitgerust met een ladderlift die tot maximaal 37 meter (12 soms zelfs 13 verdiepingen) uitgeschoven kan worden, op de ladder zit een bak die behalve als bak ook uitgeklapt kan worden en als verhuisplateau kan dienen. De lift is belastbaar tot 400Kg meer dan voldoende om bijvoorbeeld een piano, zware kast of bankstel met te liften. Een verhuislift maakt het verplaatsen van materialen eenvoudig, veel sneller en bijna geen kans op lichamelijk letsel.

Meehelpend Verhuizer

Wanneer u ons inschakelt bedienen wij niet enkel de lift maar fungeren wij ook als meehelpend verhuizer, zo helpen wij mee bij het op- en afladen van goederen. Voor €98 heeft u een uur lang een professionele verhuislift en operator plus een extra set handen van de operator die u maar wat graag meehelpt. Is dit niet voldoende dan kunt u bij ons nog een extra meehelpend verhuizer boeken, wij komen dan met twee man sterk en iedere klus is een fluitje van een cent.

blank
blank

Gemakkelijk verhuizen is een klant met een zorg minder, dat is onze missie!

Kosten voor Roermond

Wanneer u Verhuislift-express inschakelt neemt u altijd minimaal 1 uur af, de kosten voor het eerste uur zijn €89 incl. BTW, hier komen wel nog voorrijkosten bij, voor Roermond met postcode 6000 zijn deze €40,-. Na het eerste uur wordt er, als het toch iets langer duurt, per kwartier afgerekend. Vind hier een volledig overzicht van alle tarieven. Weet u niet zeker hoelang u ons nodig heeft neem dan contact met ons op en gebaseerd op uw situatie zullen wij u een schatting geven. De ervaring leert dat 80% van onze opdrachten binnen 1 uur zijn afgerond.

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?