Selecteer een pagina

Sevenum

Het gezellige plaatsje Sevenum in Limburg is door zijn kleinschaligheid en toch vele voorzieningen een mooie plaats om te wonen. Het tussen de 6500 en 7000 inwoners tellende plaatsje heeft een mooie ligging in de buurt van de Maas en dicht bij de Duitse grens, waardoor en ook vaak Duitse toeristen te vinden zijn.

Al met al dus een erg mooie plek om te wonen of naartoe te verhuizen. Was het ook altijd al uw droom om zich in Sevenum of de omliggende gemeente Horst te vestigen, maar ziet u erg op tegen al het werk dat een verhuizing met zich meebrengt? Dan kan de verhuislift van lift-express.nl een ideale oplossing voor u zijn.

blank
blank
blank

Verhuizen? Makkelijk met Lift Express!

Vanaf grote hoogte

Met een verhuislift, is uw hele verhuizing veilig, snel en zonder de traditionele ongemakken geregeld. U maakt gewoon een afspraak met ons via lift-express.nl en dan kijken wij naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Woont u in een hoogbouw en moet uw inboedel vanaf maximaal de 11e, in sommige gevallen zelfs de 12everdieping, naar beneden worden gebracht? Geen probleem, onze verhuislift is 37m lang en kan met een tweede bestuurder erbij veilig tot in elk geval de 12e verdieping worden ingezet. Gezien de verhuislift normaal gesproken met een bestuurder, die tevens een ervaren verhuishelper is, op locatie komt, betaald u voor de tweede bestuurder, die na het opbouwen van de lift ook nog gaat helpen met verhuizen, vanaf de 8everdieping maar een kleine opslag. U kunt de gedetailleerde prijzen op onze website lift-express.nl makkelijk inzien.

Wij verhuren onze lift al vanaf 98 Euro per uur en daarna rekenen wij af per kwartier. Dat komt omdat 80% van onze opdrachten binnen het eerste uur al klaar zijn en u bespaard kosten gezien u niet gelijk weer een uur af hoeft te nemen, als het een beetje langer duurt.

Een sloot of bordes

Vooral in de buitenwijken, maar ook in de oudbouw in de binnenstad kunnen er nog wel eens obstakels zijn, die het verhuizen lastig maken. Door de lengte van onze verhuislift, kunnen wij makkelijk een slootje om het huis of brede bordes overbruggen en gaat de hele verhuizing mooi vlot.

Gezien onze verhuislift per keer wel 400kg kan liften, is de hele inboedel snel en veilig naar binnen of naar buiten gebracht en kunt u zich focussen op het uitpakken en het genieten van uw nieuwe woning.

 

blank
blank

Betrouwbaar en snel verhuizen?

Regionale en betrouwbare partner

Wij werken voornamelijk in het grensgebied van Nederland, Duitsland en België en daarom kunnen wij ook in Sevenum en de gemeente Horst aan de Maas snel en makkelijk tot uw dienst zijn.

Voor onze scherpe prijzen, impressies van de verhuislift en natuurlijk ook voor een vrijblijvende offerte kunt u terecht op onze website lift-express.nl.

Bij ons is uw verhuizing en uw dierbare inboedel in goede en vakkundige handen en u kunt zonder zorgen verhuizen.

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?