Selecteer een pagina

Valkenswaard

Maak dan gebruik van de verhuislift van Lift Express

Valkenswaard in het mooie Brabant, een begrip voor iedereen die van leuke uitstapjes houdt. Veel mensen trekt het elk jaar weer naar deze gemeente voor de beroemde Bloemencorso Valkenswaard of het internationale Vogelverschikkersfestival.

blank
blank
blank

Verhuizen? Makkelijk met Lift Express!

Er heerst een gemoedelijk en gezellige sfeer in deze gemeente en uit het binnen en buitenland komen er jaarlijks veel bezoekers. Het is echter ook een erg gezellig en leuke plek om te wonen, en elk jaar kiezen veel mensen ervoor om in en om de gemeente Valkenswaard te verhuizen.

Bent u ook van plan om in deze leuke gemeente te gaan wonen? Dan heeft u zeker ook al over een mogelijke verhuizing nagedacht, met alle problemen en alle stress, die er normaal gesproken uit voortvloeit. Als de verhuizing en het verplaatsen van alle grote meubels door het Trappenhuis u nu al slapeloze nachten bezorgd, kijk dan snel op lift-express.nl voor de optie van een verhuislift, en u zult slapen als een roos.

Wat is een verhuislift en waarom heb ik er een nodig?

In het kort uitgelegd is een verhuislift (ladderlift of meubellift) een lift, die in ons geval op een bus is gemonteerd voor extra mobiliteit. Deze lift kan dan van buiten alle inboedel naar de gewenste verdieping liften en daar kan alles via een raam of balkondeur veilig en makkelijk naar binnen worden gebracht. Onze lift is 37m lang en kan dus uw inboedel zelfs tot de 12e en soms zelfs de 13e verdieping liften.

Gezien het plateau van de verhuislift van lift-express.nl als plaat of bak kan worden gebruikt, en tot 400kg per keer kan liften, is u inboedel snel van beneden naar boven gebracht en omgekeerd natuurlijk ook.

De bestuurder van de verhuislift is zelf ook een ervaren verhuizer en kan u met raad en daad ter zijde staan tijdens het laden en lossen van het plateau of bij het handig inladen van de verhuiswagen. Hierdoor is het in de meeste gevallen zo dat met 3 personen op locatie en de bestuurder de klus al in een uurtje is geklaard.

 

blank
blank

Gemakkelijk verhuizen is een klant met een zorg minder, dat is onze missie!

Lage prijzen & duidelijke afspraken

Bij lift-express.nl huurt u als een verhuislift vanaf 98 Euro per uur en vanaf het eerste uur rekenen wij per kwartier af, dat komt omdat wij door onze grote ervaring de situatie vaak erg goed van te voren in kunnen schatten en geen tijd verspillen bij het liften. Bij ons loopt de tijd pas wanneer wij op locatie zijn en de tijd stopt wanneer wij klaar zijn voor vertrek.

Gezien wij voornamelijk in het grensgebied van Nederland, Duitsland en België werkzaam zijn is een verhuizing in Valkenswaard voor ons lekker dicht bij en kunnen wij snel ter plaatse zijn. Wij zijn dus uw vertrouwde partner uit de regio, wanneer u van plan bent in Valkenswaard en omstreken te verhuizen. Bel of mail ons gerust voor een gratis vrijblijvende offerte, wij helpen u graag verder!

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?