Direct boeken?

Verhuislift 37 meter lang

Met een verhuislift van 37 meter lang die onder ideale omstandigheden tot de 12e etage reikt. Heeft Lift-express.nl een echte krachtpatser in huis.
Verhuislift 37 meter hoog

Verhuislift bereikt hoogte van 37 meter

Vaak wordt er namelijk ook in de beste planning geen rekening mee gehouden, dat alles wat ooit meerdere verdiepingen omhoog moest, vaak nog in een bouwpakket, bij een verhuizing ook weer omlaag moet. Veel meubels nemen een complete demontage niet in dank af en worden daarna nooit meer zo mooi als ze eerst waren.

Ook het verslepen van witgoed apparatuur over het trappenhuis is een enorme risicofactor, niet alleen vanwege alle schade aan de vloeren, het gebouw en het apparaat zelf, maar vooral vanwege het grote risico op lichamelijk letsel bij deze acties.

Moeilijke verhuizing voor de boeg?

In een hoogbouw of over een slootje voor het huis? Het overkomt iedereen wel eens, en niemand kijkt achteraf met vreugde op de dag terug waar alles lastig ging en veel frustratie over en weer werd geuit.

We hebben het natuurlijk over een verhuizing. Het pakken en klaarzetten is vaak al genoeg werk, maar dan beginnen de problemen vaak pas echt. Onze ervaren bestuurders kennen de verhuislift zo goed, dat ook in moeilijke situaties het maximale uit de verhuislift kan worden gehaald.

Vanaf de 8e verdieping zijn we verplicht een tweede bestuurder in te zetten, maar gezien onze verhuislift per keer 400 kg kan liften en beide bestuurders dan na de opbouw met de verhuizing gaan helpen, gaat het in deze gevallen vaak nog sneller en zult u door de tijdwinst de kleine toelage voor de tweede bestuurder makkelijk kunnen compenseren.

De huur van onze verhuislift via begint al bij 89 euro per uur en 80% van onze opdrachten zijn al binnen dit eerste uur klaar. Een volledig overzicht van onze prijzen en diensten, inclusief onze last minute service, kunt u op onze tarievenpagina.

Op de website ziet u ook impressies van de doelen en plaatsen waarvoor onze verhuislift in wordt gehuurd. Het komt regelmatig voor, dat wij ook voor verhuizingen in de laagbouw worden ingehuurd, en dat heeft verschillende redenen.

Veilig, snel en vertrouwd

Een verhuislift 34 meter lang, kan ook over schuttingen, bordes en slootjes heen werken, waardoor het veel makkelijker wordt om de inboedel snel en veilig te verplaatsen. Gezien de verhuislift op een bus is gemonteerd, is de enige voorwaarde een doorrijhoogte van 3,5m op de locatie en een goed bereikbaar raam of een balkondeur op de gewenste verdieping. Dan kunnen wij elk gedeelte van uw inboedel, maar ook piano’s, aquaria en zonnepanelen makkelijk voor u naar de plaats van bestemming liften.

Primaire werkgebied

Voornamelijk in het grensgebied Duitsland, Nederland en België,
maar door samenwerking met partners in het hele land beschikbaar

 Wij houden er niet van, om onze klanten met hoge voorrijkosten of lange wachttijden op te zadelen.

Daarom hebben wij, ondanks dat wij voornamelijk in het grensgebied van Duitsland, Nederland en België werkzaam zijn, altijd een oplossing voor u. Door onze nauwe samenwerking met partners in nagenoeg het hele land kunnen wij ook uw aanvraag naar tevredenheid behandelen, overal in Nederland.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de mogelijkheden in uw regio.

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?