Direct boeken?

Verhuislift huren Amersfoort

Wie wil er nu niet richting Amersfoort verhuizen. Gelegen op een vlakke plaats in de vallei van de Eem aan de rand en ten oosten van de Utrechtse Heuvelrug.
Verhuislift huren in Amersfoort

Verhuizen naar Amersfoort?

Geen wonder dus, dat er in Amersfoort en omstreken veel wordt verhuisd en er een er een levendige woningmarkt is. Ben u toevallig ook van plan om binnenkort in en om Amersfoort te verhuizen, dan is het gebruik van een verhuislift van lift-express.nl een echte aanrader.

Uw verhuizing kan met een zulke verhuislift, ook ladder- of meubellift genoemd veel sneller, met minder stress en minder risico’s voor uw inboedel gebeuren.

Waarvoor kunt u een verhuislift gebruiken?

 Er zijn veel redenen om onze mooie en handige verhuislift te gaan huren. Niet alleen maar wanneer u wilt verhuizen, maar ook als er bijvoorbeeld witgoed, meubels of fitnessapparatuur naar een andere verdieping moeten worden verplaatst of vanaf de stoep naar binnen gebracht moeten worden.

Voorbij zijn de tijden dat uw wasmachine na aflevering twee dagen voor het huis of in de garage moest staan, totdat u genoeg helpers had kunnen regelen om het onhandige ding naar zolder te slepen.

Onze verhuislift kan met zijn 27 meter bereik tot aan de 8e, soms zelfs de 9e verdieping worden ingezet. Als de vracht minder dan 400 kg weegt en door een raam of deur op de juiste verdieping past, dan kunnen wij het voor u naar boven of benden liften. En dat al vanaf 89 euro per uur!

De bestuurder van onze lift is tevens een ervaren verhuizer en kunt u met alle nodige tips en trucs helpen. Op grotere hoogte, vanaf de 8e verdieping, moet er uit veiligheidsoverwegingen een tweede bestuurder bij. Dat kost een beetje extra, zie onze prijslijst, maar u heeft dan ook gelijk en handige tweede hulpkracht ter plaatse.

Ook voor bedrijven

Een goed deel van onze opdrachten komen niet alleen van particulieren, maar ook uit het bedrijfsleven. De verhuislift is tenslotte ook ideaal om dakpannen, zonnepanelen of andere bouwmaterialen op een dak te krijgen, of om in samenwerking met een verkooppunt voor witgoed of bedden de goederen op de juiste verdieping af te leveren als service voor de klanten.

Spoedopdrachten

 Wij staan altijd voor uw klaar, ook als het om een spoedje gaat. Neem gerust contact op met ons op. Danen maken wij vrijblijvend een passende offerte voor uw situatie. Wij zijn uw ideale partner voor uw verhuizing en liftopdrachten in de omgeving Amersfoort en wij kijken er erg naar uit om uw klus te klaren. Dan kunt u onbezwaard genieten van uw verhuizing.

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?