Direct boeken?

Verhuislift huren in het centrum van Amsterdam

Wilt u binnenkort een verhuislift huren in het centrum van Amsterdam? Dan bent u bij Lift-express.nl aan het juiste adres! Ook in het drukke centrum van Amsterdam komen onze lift-operators uw verhuizing een stuk makkelijker maken.
Verhuislift huren in het centrum van Amsterdam

Waarom wilt u verhuizen naar Amsterdam?

Amsterdam is een stad vol cultuur en leven. Ongeacht de tijd van het jaar is het een spannende stad om te bezoeken voor reizigers en dagjesmensen. De luchthaven is gunstig gelegen in de buurt van het centrum van de stad en de trein brengt de passagiers in een mum van tijd naar de stad.

Als u van de grachten van Amsterdam houdt, is een rondvaart door de grachten een geweldige belevenis.

Amsterdam is ook de thuisbasis van enkele van de beste musea ter wereld. Het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis.

Daarom trekt het centrum van Amsterdam ook elk jaar weer veel mensen, die zich op deze geweldige plek willen vestigen. De woningmarkt is erg competitief en as men eindelijk dat mooie plekje in Amsterdam Centrum zijn eigen mag noemen, dan voelt dat als een enorme overwinning.

Verhuizen is altijd vervelend?!

Inderdaad, dat denken heel veel mensen en vaak genoeg wordt het een voorspelling, die zich zelf vervult.  Ineens staat men bij de verhuizing toch voor het ene of andere grote probleem, ondanks alles van te voren toch zo goed was voorbereid.

U herkent dit scenario misschien zelf ook van eerdere verhuizingen. De dozen zijn ingepakt, een heleboel vrijwilliger staat al in de ochtend met de thermos vol koffie klaar en het gesleep kan beginnen. De eerste twee uur gaat alles nog wel soepel, maar de dozen zijn gelukkig ook niet zwaar, dan ineens een groot kabaal in het trappenhuis.

De doos met het servies was toch zwaarder dan gedacht, en drie verdiepingen tillen is niet niets. Daarmee begint de frustratie, en met elk volgens ding dat misgaat, wordt deze alleen maar erger. Een verhuislift huren in het centrum van Amsterdam kan de oplossing voor u zijn.

Verhuislift huren in het centrum van Amsterdam

Als u dit scenario inderdaad maar al te goed kent, dan vraagt u zich zeker af, hoe het dan beter zou kunnen bij zo’n verhuizing. De antwoord hierop is in de meeste gevallen het huren van een verhuislift. Deze verhuislift, ook bekend als ladderlift of meubellift, kan uw verhuizing niet alleen aanzienlijk versnellen, ook het risico op breuk en schade aan de inboedel of in de woning, net als het risico op letsel door het zware tillen worden voorkomen. Bekijkt u dus vandaag nog de mogelijkheden voor verhuislift huren in het centrum van Amsterdam.

Onze verhuislift, die u via lift-express.nl kunt aanvragen, is een handige mobile lift op een bus gemonteerd, dus wij kunnen vlot ter plaatse zijn. De bestuurder van de lift is tevens een ervaren verhuishelper, en de draagkracht per vracht is maar liefst 400kg. Dankzij de lengte van onze verhuislift, die is namelijk maar liefst 34m kunnen wij u bij verhuizingen tot aan de 11e, soms zelfs de 12e verdieping van dienst zijn.

Altijd duidelijkheid

U huurt onze verhuislift al vanaf 89 Euro per uur, en na het eerste uur gaan wij per kwartier rekenen, om u kosten te besparen. Bij ons begint de klok pas te lopen wanneer wij beginnen met opbouwen, dat duurt maar ongeveer 5 minuten, en de klok stopt, wanneer wij klaar zijn om te vertrekken. Ook als er een ingewikkelde situatie op de locatie van toepassing is, doen we ons best om u een offerte met de mogelijkheden op maar te garanderen.

Een goede reden dus, om voor uw verhuizing in het centrum van Amsterdam eerst even op lift-express.nl te kijken voor al onze mogelijkheden en de prijzen voor verhuislift huren in het centrum van Amsterdam in detail.

Waarom Lift-express.nl?

In welke stad?