Direct boeken?

Verhuislift huren Arnhem

Wilt u binnenkort een verhuislift huren in Arnhem? Bij Lift-express.nl krijgt u bij elke opdracht ondersteuning van een ervaren lift operator.
Verhuislift huren Arnhem

Verhuislift huren in Arnhem en omgeving?

Arnhem, een mooie oude stad dicht bij de Duitse grens, met een hele rijke geschiedenis. De mooie smalle straatjes in de oude binnenstad, waar men de geschiedenis al van voor de middeleeuwen bijna kan inademen. Geen wonder dus, dat veel Nederlanders, maar ook veel Duitsers uit het grensgebied ervoor kiezen om in de hoofdstad van Gelderland te vertoeven.

Als het u ook trekt naar de mooie regio van Arnhem, zo dicht bij de Neder-Rijn, de IJssel en de Sint-Jansbeek, dan bent u voor uw verhuizing in Arnhem en omstreken bij lift-express.nl aan het juiste adres! Ook wanneer u na de aankoop van een nieuwe bank of bed bij thuiskomst voor het grote raadsel staat, hoe dit ooit door het trappenhuis naar boven moet passen, staan wij voor u klaar.

Wat is het nut van een verhuislift?

Een verhuislift, vaak ook meubellift genoemd, kan uw verhuizing werkelijk zorgen vrij laten verlopen. U hoeft alleen alles van tevoren in te pakken, en ervoor te zorgen, dat er een raam of deur op de verdieping aanwezig is, die groot genoeg is.

Dan kunnen wij u met onze handige verhuislift, die op een MB Sprinter is gemonteerd, snel en efficiënt helpen. Tot aan de 11e (soms zelfs de 12e) etage aan toe en met een draagkracht van maximaal 400 kg per keer, kunnen wij al uw eigendommen makkelijk en veilig naar boven of beneden verplaatsen.

Beter dan traditionele manieren

U kent het wel, de verhuizing staat aan, er zijn een hele hoop `vrijwilligers’ geregeld en bij de krieken van de dag gaat u aan de slag. Alleen wordt al naar een aantal uren duidelijk, dat een goed idee in de theorie, niet altijd in de praktijk werkt.

Voor u het weet, zit de bank vast in de gang, staan de eerste krassen al op de vloeren en muren en zit er een dikke barst in het mooie aquarium. Dan begint de stress, van ontspannen verhuizen is al snel geen sprake meer en de `vrijwilligers’ moeten ineens toch nog dringend ergens anders naartoe.

Snel, makkelijk en voor en scherpe prijs

Wanneer u van plan bent te verhuizen, en alles al klaar staat en in is gepakt, kunt u ons altijd voor een vrijblijvende offerte bellen of mailen. Wij staan graag voor u klaar in de grensregio Nederland, Duitsland en België, dus natuurlijk ook in Arnhem en omgeving.

De bestuurder van de lift is tevens een ervaren verhuizer en gaat u bij het laden en lossen van uw bezittingen ondersteunen. Verder weet hij ook alles over een efficiënte indeling van uw bezittingen in de verhuiswagen, zodat u zoveel mogelijk in een keer rijden mee kunt nemen.

In onze ervaring is een normaal 2-persoons huishouden (ongeveer 20 m²) met 3 personen en de verhuishulpen in 2 uur vanuit de vrachtwagen in uw woning verplaatst of juist vanuit uw woning in de vrachtwagen geladen.

Het mooie is, dat u al vanaf 89,- euro per uur van onze diensten gebruikt kunt maken, en dat bij ons de tijd pas gaat tellen wanneer wij de lift opzetten en stopt bij ons vertrek.

U kunt bij ons ook terecht voor last minute klussen en hele (dag)delen, net als het snel naar boven liften van een nieuw meubelstuk. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?