Selecteer een pagina

Verhuizen huren Boxmeer

In het mooie Noord Brabant ligt de gemeente Boxmeer, een gemeente met veel geschiedenis en zelfs twee periodes waarin de gemeente eerst in het bezit van de Hohenzollern en later in het bezit van revolutionair Frankrijk was. Genoeg te onderzoeken dus voor de historisch geïnteresseerde personen. Maar ook als woonplaats in deze gemeente erg aantrekkelijk. Of men nou naar Beugen, Boxmeer, Groeningen, Holthees, Maashees, Oeffelt, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Vierlingsbeek en Vortum-Mullem wil verhuizen, de gezellige Brabantse sfeer is overal duidelijk vertegenwoordigt.

Speelt u ook met de gedachte om in afzienbare tijd naar of binnen deze mooie regio te verhuizen? Dan kunt u zich het beste nu al over de mogelijkheden van onze verhuislift informeren. Daarmee wordt uw verhuizing namelijk een heugelijk belevenis en geen dag waarvan u alleen de stress en de frustratie bij gaat blijven.

blank
blank
blank

Verhuizen? Makkelijk met Lift Express!

Wat is een verhuislift?

Een verhuislift heeft in de volksmond meerdere namen, zo wordt hij ook vaak ladderlift of meubellift genoemd, maar het principe is altijd gelijk!

De verhuislift van lift-express.nl, is op een bus gemonteerd en daardoor snel op locatie wanneer u onze hulp in gaat roepen. Verder is de bestuurder van onze verhuislift ook een ervaren verhuizer en kan u op locatie dus daadkrachtig ondersteunen.

Tot de 8e, vaak zelfs de 9e verdieping is deze verhuislift inzetbaar en het maakt dan niet uit, of het om een hele verhuizing, een nieuw groot meubelstuk of witgoed apparaat, of bij voorbeeld zonnepanelen gaat, die op het dak moeten. Als het per lift-gang niet meer dan 400kg weegt en op de gewenste verdieping via een groot raam of deur naar binnen kan worden gebracht, dan kunnen wij het voor u liften.

Onze voordelen?

Z

Assistentie ervaren verhuizer

Z

Huurtijd al vanaf 1 uur

Z

Last Minute service

Z

Tot de 8e etage

Z

Regionale partner

Goede prijzen en snel ter plaatse

Voor de huur van onze verhuislift via lift-express.nl, hoeft u maar 89 Euro per uur te betalen. Gezien wij uit ervaring weten, dat 80% van onze klussen binnen een uur klaar zijn, rekenen wij vanaf het eerste uur dan ook per kwartier af, zodat het voor u goedkoper uit gaat vallen. De tijd begint bij ons ook pas te lopen, wanneer wij beginnen met opbouwen op locatie (5 minuten) en de tijd stopt, wanneer wij klaar zijn voor vertrek. Voor het hele kostenoverzicht, kunt u op het tabblad tarieven kijken, daar staat het in detail vermeldt.

Wij werken voornamelijk in de grensregio van Duitsland, Nederland en België en daarom kunnen wij u ook ook in Beugen, Boxmeer, Groeningen, Holthees, Maashees, Oeffelt, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Vierlingsbeek en Vortum-Mullem snel van dienst zijn.

Door onze heldere afspraken, zonder verstopte kosten kunt u erop vertrouwen, dat uw verhuizing met onze hulp snel, prettig en efficiënt zal worden verricht.

Ook voor een verhuizing in de gemeente Boxmeer is lift-express.nl met onze verhuislift dus altijd de beste optie. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

blank

Gemakkelijk verhuizen is een klant met een zorg minder, dat is onze missie!

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?