Selecteer een pagina

Verhuislift huren Brandevoort de Veste

Ook in de moderne en nieuwe Vinex wijken, zoals in Brandevoort de Veste, tussen Mierlo-Hout, Geldrop-Mierlo en Nuenen en in de regio Helmond is de verhuislift van lift-express.nl uitermate handig.

In deze wijken wordt er aan gewerkt een groene een mooie levensomgeving voor de aanwonenden te realiseren, en vaak zijn er stukken groen of slootjes in de buurt van de huizen te vinden. Dit is erg mooi voor het leefplezier, maar kan een verhuizing erg lastig maken.

Voor de verhuislift van lift-express.nl, is een stukje gazon of bordes langs het huis, of een slootje geen enkel probleem, gezien onze verhuislift lang genoeg is om voorwerpen tot 400kg moeiteloos over een greppel of over bordes heen naar binnen te verplaatsen. Hiervoor is alleen een groot raam op de gewenste verdieping nodig.

blank
blank
blank

Verhuizen zonder schade aan uw huis?

Nieuwbouw en de verhuislift, een gouden combinatie

U wilt natuurlijk niet gelijk uw prachtige nieuwe huis in Brandevoort de Veste beschadigen wanneer u er eindelijk naartoe kunt verhuizen. Daarom bevelen wij u het gebruik van een verhuislift, ook ladderlift of meubellift genoemd aan bij een verhuizing in Brandevoort.

Op deze manier komen al uw bezittingen veilig op hun nieuwe plaats of in het omgekeerde geval in de verhuiswagen. U kunt ons natuurlijk ook voor beide delen van de verhuizing inhuren.

Onze verhuislift is op een transporter gemonteerd, en daardoor erg handig om snel ter plaatse te zijn.

De operator van de verhuislift is telkens een ervaren verhuishelper en gaat u bij het laden en lossen van uw bezittingen ondersteunen. Verder weet hij ook alles over een efficiënte indeling van uw bezittingen in de vrachtwagen dat u zoveel mogelijk in een keer rijden mee kunt nemen.

Meestal is een normaal 2-persoons huishouden (ongeveer 20m2) met 3 personen en de verhuishelper in 2 uur vanuit de vrachtwagen in uw woning verplaatst of juist vanuit uw woning in de vrachtwagen geladen. En duurt het een beetje langer, dan betaald u nog steeds scherpe prijzen en kunt per 15 minuten afrekenen.

Onze voordelen?

Z

Assistentie ervaren verhuizer

Z

Huurtijd al vanaf 1 uur

Z

Last Minute service

Z

Tot de 12e etage

Z

Regionale partner

Goede prijzen en een partner uit de regio

Bij lift-express.nl kunt u al een verhuislift voor de regio Brandevoort vanaf € 98,-/uur boeken.

De tijd begint pas te lopen bij aankomst en wordt bij ons vertrek stop gezet. Gezien wij in de hele grensregio tussen Nederland, België en Duitsland werken, zijn wij zeer vlot ter plaatse en zijn ook last minute of spoedklussen geen enkel probleem voor onze ervaren operators.

Ons streven een partner in de eigen regio te zijn, zorgt ook voor korte reistijden en lage voorrijkosten, raadpleeg de tab prijzen of onze website lift-express.nl voor meer informatie en de actuele overzichten.

Hier kunt u ook impressies van onze projecten en en vrijblijvend reserveringsformulier vinden.

Voor lift-express.nl is geen klus te gek, wij kijken altijd samen met u voor de beste opties, ook voor uw verhuizing in Brandevoort de Veste. Bij ons geldt, als het niet te zwaar is (<400kg) en door een raam op de verdieping past, dan kunnen wij het voor u liften.

blank

Heeft u nog vragen, of meteen aan de slag?

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?