Selecteer een pagina

Verhuislift huren Breda

Wilt u binnenkort verhuizen in en om Breda? Dan is de verhuislift van lift-express.nl de perfecte oplossing voor u! Of het nou in de buurt van de oude ommuurde binnenstad van dit Noord-Brabantse juweel is, of in de mooie strakke nieuwbouw wijken buiten het centrum. Wij kunnen u overal ondersteunen. Met een verhuislift van lift-express.nl, is een verhuizing snel en efficiënt geregeld.

Gezien wij in het grensgebied van Nederland, Duitsland en België opereren, zijn wij ook voor uw verhuizing in de regio Breda snel en scherp geprijsd ter plaatse.

blank
blank
blank

Verhuizen? Makkelijk met Lift Express!

Rust en veiligheid

Als u ervoor kiest, om gebruik te maken van onze verhuislift, ook meubellift genoemd, gaat uw verhuizing van een leien dakje. U hoeft alleen maar van te voren alles in te pakken en klaar te zetten en ervoor te zorgen, dat de gewenste verdieping door een raam of deur vanaf de buitenkant te bereiken is. Dan komen wij met onze handige verhuislift, die op een transporter is gemonteerd, en een ervaren bestuurder bij u langs. Deze bestuurder is tevens ook een ervaren verhuizer, die u daadkrachtig kan ondersteunen. Op deze manier is het mogelijk met vier personen, inclusief onze verhuizer, een gemiddeld tweepersoons-huishouden, toch al gauw 18-20m3, veilig in de verhuiswagen te verplaatsen.

Omdat de ervaring leert, dat de meeste verhuizingen met de verhuislift binnen een uur of twee klaar zijn, kunnen wij u dus een goede en realistische prijsopgave van te voren maken. En duurt het een beetje langer, geen probleem! Vanaf het eerste uur betaald u gewoon per 15 minuten. (Raadpleeg onze prijsopgave voor de precieze tarieven en bijbehorende tijden).

Hoog of laag, het maakt niet uit voor onze verhuislift

Voor onze ervaren bestuurder en zijn verhuislift, is geen klus te gek. Wij kunnen al uw bezittingen tot aan de 12e (incidenteel zelfs de 13e) verdieping aan toe, veilig en vertrouwd naar boven of beneden verplaatsen

Ook voor andere objecten of materialen voor bijvoorbeeld een dakterras, zij onze diensten uitermate geschikt. U kunt hierbij aan de volgende dingen denken:

  • verplaatsen van zware planten(bakken) naar terras of dakterras
  • naar boven brengen van nieuwe bank of wasmachine
  • liften van piano’s of aquaria
  • liften van zonnepanelen
  • en veel meer…
blank
blank

Gemakkelijk verhuizen is een klant met een zorg minder, dat is onze missie!

Verhuizen in Breda? Vraag een gratis offerte aan!

Lift-express.nl is de juiste partner voor uw verhuizing! Wij hebben de nodige ervaring en de handigheid om uw verhuizing prettig, snel en ontspannen te laten verlopen. Neem contact met ons op of bezoek ons op lift-express.nl.

Tot 400kg, tot de 12e verdieping, contacteer ons nu!

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?