Direct boeken?

Verhuislift huren Delft

Plan uw verhuizing in Delft door vooraf een verhuislift te huren. Bij Lift-express.nl krijgt u bij elke opdracht ondersteuning van een ervaren verhuizer.
Verhuislift huren Delft

Delft is een mooie oude stad, en niet alleen bekend vanwege de oude kerk, met haar karakteristieke toren, die ook wel de ‘Oude Jan’ wordt genoemd. Ook de gotische gevels van de stad en de mooie sfeer maken Delft een geweldige stad, om te bezoeken en ook om er te wonen.

Er is ook genoeg te doen in Delft, de Beestenmarkt is vooral in de zomer het uitgaanscentrum van Delft, maar ook op andere plekken nabij de Markt bevinden zich volop horecagelegenheden en genoeg cultuur voor de liefhebber. Veel mensen kiezen er daarom elk jaar voor om naar Delft te verhuizen.

Verhuizen hoeft geen slapeloze nachten te betekenen

Uw laatste verhuizing, kunt u zich deze nog herinneren? Heeft u nachten lang wakker gelegen, omdat u zich zorgen maakte? Waren er vrijwillige helpers, die u op het laatste moment in de kou lieten staan?

Deze zorgen zijn niet meer nodig!

Tegenwoordig hoeft niet meer alles met de hand naar boven of benden te worden gesjouwd.

Er is nu een héél handig hulpmiddel: de verhuislift, ook wel meubellift of ladderlift genoemd.

Wat is een verhuislift en waarom heb ik er een nodig als ik naar Delft ga verhuizen?

Een verhuislift van lift express.nl. kan ervoor zorgen, dat uw verhuizing gemakkelijk, veilig en snel gaat. Er zijn genoeg redenen waarom u een verhuislift zou moeten huren:

  • Het gaat sneller. Een groep vrijwilligers, die alles via de trappen moet verplaatsen is veel langer bezig, dan drie personen met een verhuislift en de liftbestuurder, dit verschil wordt nog groter naarmate de woning hoog gelegen is.
  • Geen onverwachte problemen, want grote meubels gaan maar moeilijk door smalle deuren en gangen. Met een verhuislift gaat het veilig en snel.
  • Minder kans op beschadigingen. Uw kostbare spullen hoeven niet meer langs allerlei wanden en deurposten gesleept te worden. Met de verhuislift komen uw bezittingen rechtstreeks naar buiten in de verhuiswagen, of omgekeerd. Hierdoor hoeven uw vloeren en muren niet te lijden.
  • Het is niet zo inspannend voor u en uw vrijwillige helpers. Doordat alle inboedel direct naar de plaats van bestemming kan worden gelift, hoeven u en uw vrijwillige helpers niet de hele dag te slepen. Dat is beter voor uw rug en de sfeer in de vriendenkring.
  • Scherpe prijzen, een verhuislift wordt gehuurd per uur, dat is inclusief de bestuurder, die ook een ervaren verhuishelper is. Hij staat u met raad en daad bij en zorgt voor een veilige bediening van de lift.

Wist u dat 80% van de opdrachten die wij krijgen in slechts één uur geklaard worden? Dat betekent dat de hele verhuizing in deze gevallen slechts €89,- aan lifthuur op een doordeweekse dag heeft gekost. Een verhuizing is natuurlijk iets meer werk, echter bij een goede voorbereiding is het gemiddelde 2 persoons huishouden met 3 vrijwilligers in 2 uur geklaard.

Bezoek vandaag nog lift-express.nl voor uw verhuizing in Delft en omgeving en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?