Selecteer een pagina

Verhuislift huren Deurne

Verhuizen brengt toch altijd weer aardig wat zorgen met zich mee. Je weet niet altijd of een bepaald meubel wel door de deur past, je weet niet goed hoe je alles naar beneden moet krijgen en je wordt al gestrest als je na moet gaan denken over het verplaatsen van zware spullen zoals de koelkast of bank. Gelukkig is hier een oplossing voor, dit is het huren van een verhuislift. Met een verhuislift kunt u er voor zorgen dat de verhuizing smetteloos zal verlopen, zo kun je met een gerust hart in gaan trekken in je nieuwe huis.

blank
blank
blank

Wie zijn wij?

Dit is dan ook gelijk waar wij u mee kunnen helpen. Wij van lift express zijn namelijk expert op het gebied van verhuisliften. Door middel van onze service is een verhuizing zo achter de rug. Duurt dit dan niet veel langer, om helemaal een lift op te bouwen? Het antwoord hierop is nee, binnen 10 minuten is de lift al gereed voor gebruik. Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen om de spullen in de vrachtwagen te laden. Hierdoor hoef je niet zelf meer te hannesen op de trap, het kan dus aardig wat zorgen besparen. Mocht u dus op zoek zijn naar een snelle en makkelijke manier om te verhuizen dan ben u bij onze verhuislift verhuur voor de regio Deurne aan het juiste adres!

Wat kan onze verhuislift service betekenen in Deurne?

Wij brengen de meubels naar boven die niet door de gang passen, ook helpen wij om de zware objecten of meubels te verplaatsen naar de bovenverdieping. We hebben als voordeel al gehad dat het aardig wat zorgen wegneemt als je het werk uit handen geeft, maar wist je ook dat je ontzettend veel tijd bespaart? Een verhuizing neemt normaal gesproken enkele uren in beslag. Omdat een verhuislift zo ontzettend makkelijk is, is het zo achter de rug. Zo kun je binnen no time al in je nieuwe woning gaan zitten.

 

blank
blank

Gemakkelijk verhuizen is een klant met een zorg minder, dat is onze missie!

In welke regio zijn we actief?

Deurne ligt niet ver van Venlo, hierdoor kunnen wij snel ter plaatse zijn. Het is een goed toegankelijk gebied, dit is dus ideaal voor een verhuizing. Zo kun je makkelijk weg met de vrachtwagen en zo hoef je je geen zorgen te maken over moeilijk begaanbare wegen.

Zakelijke klanten voor verhuislift verhuur

Onze service kan ook aangeboden worden voor de ietwat zakelijkere klant, denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van zonnepanelen of voor het verrichten van ontruimingen. Door een verhuislift te huren kunt u dus niet alleen erg veel tijd besparen, het zorgt er ook nog eens voor dat de verhuizing een stuk minder stressvol verloopt. Bent u nu geïnteresseerd geraakt en wilt u meer te weten komen? Neem dan contact op met ons, we zullen ons best doen om al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?