Direct boeken?

Verhuislift huren Echt

Gaat u binnenkort in Echt verhuizen, dan biedt het huren van een verhuislift een prima optie. Bij Lift-express.nl krijgt u (indien gewenst) ondersteuning van een ervaren lift operator.
Verhuislift huren Echt

Verhuislift huren in Echt

Denkt u erover na om in de omgeving van het Limburgse Echt te verhuizen of te verbouwen?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lift-express.nl is uw partner in de omgeving van Echt en de hele gemeente Echt-Susteren, voor het liften van meubels, bouwmaterialen en nog veel meer.

Wij zijn voornamelijk in de grensstreek tussen Nederland, België en Duitsland werkzaam en kunnen u dus ook in Echt en omstreken snel en voordelig ondersteunen.

Verhuizen zonder stress! Verbouwen zonder letsel!

Bij een verhuizing of grote verbouwing, komt er vaak nogal veel kijken. Helpers moeten in genoeg aantallen ter plaatse zijn, alles moet veilig in worden gepakt en dan kan het slepen beginnen. Dit geldt ook voor bij voorbeeld de nieuwe dakpannen of zonnepanelen op het dak.

Maar al te vaak loopt de woning schade op door niet passende of vallende bezittingen en er is zelfs een grote kans op rugletsel bij herhaaldelijk te veel en te zwaar tillen in een niet optimale houding.

Als u een verhuislift, ook meubellift genoemd, van lift-express.nl huurt, dan zorgen wij samen met u voor een prettig en veilig verloop. De bestuurder van de lift is telkens een ervaren verhuishelper en gaat u tijden het laden en lossen van uw bezittingen ondersteunen. Hij kan u ook over een efficiënte indeling van uw bezittingen in de verhuiswagen of bus adviseren zodat u zoveel mogelijk in een keer rijden mee kunt nemen.

In onze ervaring is een normaal 2-persoons huishouden (ongeveer 20m2) met 3 personen en de verhuishelper in 2 uur vanuit de vrachtwagen in uw woning verplaatst of juist vanuit uw woning in de vrachtwagen geladen. Dat geldt dus ook voor bijvoorbeeld een grote hoeveelheid dakpannen of meerdere zonnepanelen.

Overal handig in gebruik weinig eisen aan de omgeving

Door zijn grote reikwijdte, kan onze verhuislift tot de 11(soms zelfs de 12e) verdieping worden ingezet en tot 400 kg in een keer via het liftplateau naar boven of beneden verplaatsen.

Over het algemeen geldt, als het door een raam of deur aan de straatkant van het gebouw past, en de transporter met de lift erop onder het raam kan parkeren, dan kunnen wij het naar boven of beneden verplaatsen.

U kunt ook bij de volgende situaties onze ondersteuning inroepen:

  • verplaatsen van zware planten(bakken) naar terras of dakterras
  • naar boven brengen van nieuwe meubelstukken
  • liften van piano’s of aquaria
  • liften van witgoed
  • en veel meer…

Neem contact op met lift-express.nl voor een verhuislift, al vanaf 89 euro per uur!

Vraag een vrijblijvende offerte aan, en wij zullen spoedig contact met uw opnemen. Schroom er ook niet voor, om ons voor last minute ondersteuning te bellen. Samen vinden wij zeker een passende oplossing voor uw situatie. Dat spaart u veel tijd, moeite en zorgen. Bel ons gerust voor onze mogelijkheden in de omgeving van Echt.

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?