Direct boeken?

Verhuislift huren Eindhoven

Wilt u binnenkort een verhuislift huren in Eindhoven? Bij Lift-express.nl krijgt u bij elke opdracht ondersteuning van een ervaren lift operator.
Verhuislift huren Eindhoven

Verhuislift huren in Eindhoven

Met onze verhuislift gaat uw verhuizing in Eindhoven van een leien dak. Er zijn meerdere namen voor onze ladderlift: Verhuislift, meubellift, materiaallift, goederenlift ja zelfs de bouwlift. Allen gebaseerd op dezelfde techniek: middels een ladderconstructie via de buitengevel een plateau op en neer laten gaan met de bedoeling spullen omhoog respectievelijk omlaag te verhuizen.

Problemen bij verhuizing

Voor u gaat het er om dat u bij uw verhuizing geholpen wordt, om op een zo efficiënt mogelijke manier uw kostbare huisraad in of uit huis te krijgen.

In het verleden ging de totale huisraad inclusief bankstellen, kasten en andere grote stukken door de gangen, het trappenhuis om na veel gedoe op de juiste plek te eindigen. Resultaat beschadigde meubels, strepen op de muren en door het vele geloop een nieuwe vloerbedekking die eruit ziet alsof er een voetbalelftal met modderschoenen over is gegaan.

Verhuizing zonder problemen

Met een verhuislift inclusief een meewerkende en ervaren verhuizer bent u goed geholpen, hij adviseert u, helpt u met het beladen van het platform en geeft tips op het gebied van het beladen van de vrachtwagen. Maar minstens net zo belangrijk het geloop met meubels door de nieuwe ruimtes is afgelopen, uw spullen en uw huis blijven onbeschadigd.

De opbouw van onze lift duurt nog geen 10 minuten, hierdoor zijn we al heel snel bezig met het liften van uw spullen. Als u de dozen heeft klaarstaan en u bent met 3 personen hebben wij een klein 2 persoons huishouden, ca 20 m3, in 2 uur uit de vrachtwagen in uw woning gelift of andersom natuurlijk. op deze manier verloopt een verhuizing in Eindhoven wel heel soepeltjes.

Ook voor enkele stukken

Maar ook als u een nieuwe bank, kast of bed heeft gekocht en u bent er niet zeker van dat hij wel door de gang past, of u wilt gewoon voorzichtig zijn met uw zojuist gekocht pronkstuk een verhuislift is de oplossing. Ook voor Eindhoven geldt: binnen het uur is hij veilig en onbeschadigd binnen.

Niet alleen Eindhoven

Natuurlijk is het goed wonen in Eindhoven met gezellige wijken als Woensel, Stratum, Gestel, Tongelre en Hurk. Ook als u woont of verhuist naar de omgeving zoals Valkenswaard, Eersel, Oirschot, Best, Son, Heeze of Waalre bent u bij lift-express.nl aan het juiste adres.

Wij adviseren u vrijblijvend

Bent u niet zeker of een verhuislift bij u geplaatst kan worden? Vul dan het reserveringsformulier in of bel ons op dan bekijken wij de situatie, u krijgt dan een goed advies met een eerlijk prijsindicatie.

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?