Selecteer een pagina

Verhuislift huren Gouda

Reserveer een verhuislift
via Lift-Express.nl

 Gouda ligt als deel van het groene hart op een ideale locatie, want vanaf hier is de hele Randstad makkelijk te bereiken en Den Haag, Rotterdam en Utrecht liggen op ongeveer de zelfde afstand van deze mooie woonplaats. Niet alleen de ligging maar ook de historie van de deze oude handelsstad maken het een erg aantrekkelijke plaats om naartoe te verhuizen. Overal snel naartoe kunnen reizen, zonder de drukte van de grote steden.

blank
blank
blank

Verhuizen naar Gouda?
Makkelijk met Lift Express!

Als u altijd al in Gouda en omgeving heeft willen wonen, dan heeft u ook zeker wel eens over de perikelen nagedacht, die een zulke verhuizing met zich meebrengt. Bederft de gedachte aan al het gesleep, de schade aan uw huis en de inboedel en de rugpijn in de op de verhuizing volgende week u nu al het plezier. Gaat u dan toch gewoon heel ontspannen even kijken bij de verhuislift opties op lift-express.nl. Dat kan u namelijk een hele hoop slapeloze nachten besparen wanneer u daadwerkelijk dan gaat verhuizen.

Wat is een verhuislift?

 Een verhuislift wordt soms ook ladderlift of meubellift genoemd en is in principe een lift, die op een bus is gemonteerd, en daardoor erg mobiel is. De inboedel wordt op een plateau geladen, dat als bak of uitgeklapt kan worden gebruikt, afhankelijk van het te liften voorwerp of meubelstuk. Per keer kan onze lift maximaal 400kg liften, waardoor bij voorbeeld ook een kwetsbare piano geen enkel probleem is. De enige voorwaarde is een groot raam of balkondeur op de gewenste verdieping en de toegankelijkheid voor de lift voor het gebouw. Als dit geen probleem is, kunnen wij u tot de 8e en soms zelfs tot de 9e verdieping van dienst zijn, dankzij de trotse lengte van 27m die onze verhuislift heeft.

Goede ondersteuning op locatie

Wanneer u een verhuislift gaat huren via lift-express.nl, komt deze altijd met een bestuurder, die ook nog eens een ervaren verhuishelper is. Als u met 3 personen klaar staat, dan is het in 80% van onze opdrachten zo dat u al binnen een uurtje klaar bent. De bestuurder helpt u met het beladen van de verhuislift en kan u ook bij de indeling van de verhuiswagen ondersteunen, zodat alle ruimte op een ideale manier wordt gebruikt. Dat is pas zorgen vrij en vlot verhuizen.

 

blank
blank

Gemakkelijk verhuizen is een klant met een zorg minder, dat is onze missie!

Goede prijzen en uw partner in de regio

U kunt bij ons al een verhuislift huren vanaf € 98 per uur, er zijn natuurlijk nog wel voorrijkosten of kleine toeslagen voor werk buiten de normale werkdagen, maar dat kunt u allemaal overzichtelijk op onze pagina met tarieven terug vinden. Geen nare verassingen dus. U kunt ons altijd vrijblijvend voor een offerte contacteren en wij staan u ook graag te woord als u een complexe verhuissituatie verwacht. Wij doen dan ons uiterste best om u een mooi aanbieding op maat te kunnen maken.

Met een verhuislift van lift-express.nl gaat uw verhuizing van een leien dakje.

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?