Direct boeken?

Verhuislift huren Gouda

Verhuislift huren Gouda

Gaat u verhuizen in Gouda, dan kunt u tijdens de verhuizing een verhuislift huren. Bij Lift-express.nl krijgt u professionele ondersteuning van een ervaren lift operator. Naast de ligging is het zeker ook de historie van deze oude handelsstad dat het een mooie plaats maakt om naartoe te verhuizen.

Verhuislift huren in Gouda?

Echter komt elke verhuizing met de nodige stressfactoren. Denkt u bijvoorbeeld aan al dat pak- en sjouwwerk, eventuele schade aan meubels of muren en niet te spreken over het risico op blijvend letsel.

Zeker wanneer u besluit zelf de zware meubels te gaan tillen, dan loopt u gegarandeerd het risico door uw rug te gaan. Wilt u dit tijdens uw verhuizing in Gouda voorkomen, overweegt u dan de verhuislift van Lift-express.nl te huren.

Waarom een verhuislift huren?

Een verhuislift wordt soms ook ladderlift of meubellift genoemd en is in principe een lift, die op een bus is gemonteerd. Dit maakt de lift flexibel en mobiel. De inboedel wordt op een plateau geladen, dat als bak of uitgeklapt kan worden gebruikt, afhankelijk van het te liften voorwerp of meubelstuk.

Per keer kan onze lift maximaal 400 kg liften, waardoor bijvoorbeeld ook een kwetsbare piano geen enkel probleem is. De enige voorwaarde is een groot raam of balkondeur op de gewenste verdieping en de toegankelijkheid voor de lift voor het gebouw.

Als dit geen probleem is, dan kunnen wij u tot de 8e soms zelfs tot de 9e verdieping van dienst zijn, dankzij de trotse lengte van 27 m die onze lift kan bereiken.

Professionele ondersteuning op locatie

 Wanneer u voor uw verhuizing binnen Gouda een verhuislift wilt huren, komt deze altijd met een liftoperator. Deze heeft inmiddels genoeg ervaring als meedenkende verhuishulp. Bent u met 3 personen, dan is het in 80% van onze opdrachten zo dat u al binnen een uurtje klaar bent.

De bestuurder helpt u met het beladen van de verhuislift en kan ook bij de indeling van de verhuiswagen ondersteunen. Zo kunt u de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk indelen. Dit zorgt voor een vlotte en stressvrije verhuizing.

Goede prijzen en uw partner in de regio

Voor uw aankomende verhuizing in Gouda kunt u bij Lift-express.nl al een verhuislift huren vanaf € 98,- per uur. Een overzicht van alle kosten kunt u vinden op onze tarieven pagina. Geen nare verrassingen dus.

U kunt ons altijd vrijblijvend voor een offerte contacteren en wij staan u ook graag te woord als u een complexe verhuissituatie verwacht. Wij doen dan ons uiterste best om u een mooie aanbieding op maat te kunnen maken.

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?