Direct boeken?

Verhuislift huren Haarlem

Denkt u eraan om tijdens uw verhuizing in Haarlem een verhuislift te huren? Bij Lift-express.nl sturen we bij elke opdracht een ervaren lift operator mee. Zo bent u verzekerd van een vlekkeloze verhuizing.
Verhuislift huren Haarlem

De stad Haarlem, door haar ligging aan de Spaarne ook wel de Spaarnestad genoemd. Tegenwoordig is Haarlem uitgegroeid tot een populaire stad in Noord-Holland. De rivier wordt vooral in de zomermaanden veel gebruikt door pleziervaart en trekt bezoekers uit het hele land.

Ook voor een verhuizing in Haarlem is een verhuislift een ideale oplossing!

Er zijn te veel redenen om te noemen, waarom onze verhuislift de ideale oplossing voor uw verhuizing in Haarlem en omstreken is. Het mooiste is, dat de verhuislift van lift-express.nl, met zijn 27 meter lengte en een draagvermogen van tot 400 kg per lift niet alleen handig is als u gaat verhuizen.

Onze verhuislift kan tot aan de 8e, soms zelfs de 9e verdieping worden ingezet. Als de lading minder dan 400kg weegt en door een raam of een balkon deur op de juiste verdieping past, dan kunnen wij het voor u naar boven of beneden verplaatsen. En dat al vanaf 89 Euro per uur!

Dus dit geldt niet alleen maar wanneer u wilt verhuizen, maar ook als er bijvoorbeeld een nieuwe wasmachine, meubels of een aquarium naar een andere verdieping moeten worden verplaatst of vanaf de stoep naar binnen gebracht moeten worden.

Professionele ondersteuning op locatie

De altijd vriendelijke bestuurder van onze lift, is bovendien een ervaren verhuizer en hij kan u met alle nodige tips en trucs helpen. Vanaf de 8e verdieping, zijn wij uit veiligheidsredenen verplicht, om een tweede bestuurder in te zetten. Dat kost een beetje extra, zie onze prijslijst op lift-express.nl, maar u heeft dan ook gelijk en handige tweede hulpkracht ter plaatse.

Snel en goedkoop

80% van de opdrachten die wij krijgen, worden in slechts één uur afgerond, dat bespaard u dus veel tijd en geld. Vanaf het eerste uur kunt u bij lift-express.nl per 15 minuten afrekenen, dus als het een beetje langer duurt, komt u niet voor dure verrassingen te staan.

Een verhuizing is natuurlijk iets meer werk, echter bij een goede voorbereiding is het gemiddelde 2 persoons huishouden met 3 vrijwilligers in 2 uur geklaard.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor uw verhuizing in Haarlem en omgeving voor u klaar en adviseren u over de mogelijkheden.

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?