Direct boeken?

Verhuislift huren Hasselt

Bent u van plan om te verhuizen in Hasselt, kies er dan voor om een verhuislift te huren. Bij Lift-express.nl krijgt u hulp van een ervaren lift operator.
Verhuislift huren Hasselt

Verhuislift huren in Hasselt?

Als u van plan bent om in de omgeving Hasselt te verhuizen, dan kan het boeken van een verhuislift, ook wel meubellift genoemd, een hele mooie oplossing voor u zijn. Daarom kunt u bij een verhuizing in Hasselt, maar ook in de deelgemeenten Kermt, Kuringen, Sint-Lambrechts-Herk, Spalbeek, Stevoort, Stokrooie en Wimmertingen gewoon bij lift-express.nl terecht voor een professionele en prettig geprijsde oplossing.

U wilt liever dat de totale verhuizing voor u geregeld wordt? Dan kunnen wij u, dankzij een goede samenwerking, Verhuizingen Louis van harte aanbevelen.

Waarom een verhuislift in Hasselt?

In steden als Hasselt, waar veel monumentale gebouwen in de oude binnenstad, maar ook veel moderne hoogbouw in de buitenwijken bestaan, kan een verhuizing soms een uitdaging zijn.

Ondanks de hulp van vrijwillige helpers uit de vrienden- of familiekring is het vaak zwaar werk met veel risico op beschadigingen van uw bezittingen, de vloer en de muren. Soms kan er zelfs sprake zijn van rugklachten bij de helpers door het zware tillen en de rare hoeken waarin zware dingen moeten worden verplaatst.

In oude gebouwen is het trappenhuis vaak erg krap, waardoor een bankstel of een wasmachine moeilijk naar een verdieping of in het omgekeerde geval naar beneden kan worden verplaatst.

Over het algemeen geldt, als het door een raam of deur aan de straatkant van het gebouw past, en de bus onder het raam kan parkeren, dan kunnen wij het (tot.400kg) naar boven of beneden verplaatsen.

Boek daarom nu een verhuislift bij lift-express.nl, en laat alle zorgen over een verhuizing achter u.

Lage kosten en professionele hulp

U kunt onze verhuislift al vanaf 89 Euro per uur aanvragen. De tijd gaat pas lopen wanneer wij ter plaatse zijn en stopt wanneer wij van uw locatie vertrekken. De verhuislift is op een bus gemonteerd en kan hierdoor makkelijk naar uw locatie komen, ook bij uw verhuizing in Hasselt.

Onze verhuislift kan tot de 11e(soms zelfs de 12e) verdieping worden ingezet en tot 400kg in een keer via het liftplateau naar boven of beneden verplaatsen.

De bestuurder van de lift is altijd een ervaren verhuishelper en gaat u tijden het laden en lossen van uw bezittingen ondersteunen. Verder weet hij ook alles over een efficiënte indeling van uw bezittingen in de verhuiswagen, zodat u zoveel mogelijk in een keer rijden mee kunt nemen.

In onze ervaring is een normaal 2-persoons huishouden (ongeveer 20m2) met 3 personen en de verhuishelper in 2 uur vanuit de vrachtwagen in uw woning verplaatst of juist vanuit uw woning in de vrachtwagen geladen. Hiervoor moeten de dozen natuurlijk van tevoren al zijn ingepakt.

Waarom verhuizen naar Hasselt?

Hasselt, een mooie stad in de Belgische provincie Limburg, bekend vanwege de vele evenementen die hier elk jaar plaatsvinden. Iedereen kent de stad vanwege het festival Pukkelpop, de jaarlijkse kermis met het mooie vuurwerk. Maar natuurlijk ook al de mooie oude gebouwen en kerken die hier te vinden zijn.

Veel mensen vinden het daarom ook een mooie plek om te wonen en jaarlijks verhuizen veel mensen in en om deze stad. Hasselt heeft door zijn ligging bij het Albertkanaal en de Demer, aan de rand van de Kempen heel veel te bieden.

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?