Selecteer een pagina

Verhuislift huren Hasselt

Boek nu een verhuislift

Hasselt, een mooie stad in de Belgische provincie Limburg, bekend vanwege de vele evenementen die hier elk jaar plaatsvinden. Iedereen kent de stad vanwege het festival Pukkelpop, de jaarlijkse kermis met het mooie vuurwerk. Maar natuurlijk ook al de mooie oude gebouwen en kerken die hier te vinden zijn.

blank
blank
blank

Verhuizen in Hasselt?
Makkelijk met Lift Express!

Veel mensen vinden het daarom ook een mooie plek om te wonen en jaarlijks verhuizen veel mensen in en om deze stad. Hasselt heeft door zijn ligging bij het Albertkanaal en de Demer, aan de rand van de Kempen heel veel te bieden.

Als u van plan bent om in de omgeving Hasselt te verhuizen, dan kan het boeken van een verhuislift, ook wel meubellift genoemd, een hele mooie oplossing voor u zijn. Daarom kunt u bij een verhuizing in Hasselt, maar ook in de deelgemeenten Kermt, Kuringen, Sint-Lambrechts-Herk, Spalbeek, Stevoort, Stokrooie en Wimmertingen gewoon bij lift-express.nl terecht voor een professionele en prettig geprijsde oplossing.

U wilt liever dat de totale verhuizing voor u geregeld wordt? Dan kunnen wij u, dankzij een goede samenwerking, Verhuizingen Louis van harte aanbevelen.

 

Waaom een verhuislift in Hasselt?

In steden als Hasselt, waar veel monumentale gebouwen in de oude binnenstad, maar ook veel moderne hoogbouw in de buitenwijken bestaan, kan een verhuizing soms een uitdaging zijn.

Ondanks de hulp van vrijwillige helpers uit de vrienden- of familiekring is het vaak zwaar werk met veel risico op beschadigingen van uw bezittingen, de vloer en de muren. Soms kan er zelfs sprake zijn van rugklachten bij de helpers door het zware tillen en de rare hoeken waarin zware dingen moeten worden verplaatst.

In oude gebouwen is het trappenhuis vaak erg krap, waardoor een bankstel of een wasmachine moeilijk naar een verdieping of in het omgekeerde geval naar beneden kan worden verplaatst.

Boek daarom nu een verhuislift bij lift-express.nl, en laat alle zorgen over een verhuizing achter u.

blank
blank

Gemakkelijk verhuizen is een klant met een zorg minder, dat is onze missie!

Lage kosten en professionele hulp

U kunt onze verhuislift al vanaf € 98,- per uur aanvragen. De tijd gaat pas lopen wanneer wij ter plaatse zijn en stopt wanneer wij van uw locatie vertrekken. De verhuislift is op een bus gemonteerd en kan hierdoor makkelijk naar uw locatie komen, ook bij uw verhuizing in Hasselt.

Onze verhuislift kan tot de 12e (soms zelfs de 13e) verdieping worden ingezet en tot 400kg in een keer via het liftplateau naar boven of beneden verplaatsen.

De bestuurder van de lift is altijd een ervaren verhuishelper en gaat u tijden het laden en lossen van uw bezittingen ondersteunen. Verder weet hij ook alles over een efficiënte indeling van uw bezittingen in de verhuiswagen, zodat u zoveel mogelijk in een keer rijden mee kunt nemen.

In onze ervaring is een normaal 2-persoons huishouden (ongeveer 20m2) met 3 personen en de verhuishelper in 2 uur vanuit de vrachtwagen in uw woning verplaatst of juist vanuit uw woning in de vrachtwagen geladen. Hiervoor moeten de dozen natuurlijk van tevoren al zijn ingepakt.

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?