Direct boeken?

Verhuislift huren Heerlen

Wilt u binnenkort een verhuislift huren in Heerlen?
Verhuislift huren Heerlen

Verhuislift Huren in Heerlen

Gaat u binnenkort verhuizen in of naar Heerlen? Herinnert u uw laatste verhuizing nog? Slapeloze nachten?
Tegenwoordig nergens meer voor nodig. Waar nog niet zo lang geleden alles met de hand versjouwd moest worden is er tegenwoordig een wel héél handig hulpmiddel: de Verhuislift, ook wel meubellift of ladderlift genoemd.

Zelfs wanneer u naar een drive in woning gaat met een garage op de begane grond en de woning er boven, zult u merken dat een verhuislift huren in Heerlen een uitkomst is. Uw spullen gaan snel en veilig naar binnen, dit scheelt veel tijd en geld. Kortom als u veel grote en of zware spullen wilt verhuizen is een verhuislift een absolute aanrader.

Uw verhuizing verloopt snel, soepel en veilig!

Waarom zou ik in Heerlen een verhuislift huren?

Redenen te over, de belangrijkste zijn:

Tijdbesparing: een verhuizer die alles via de gangen moet belopen is een veelvoud in tijd kwijt vergeleken met een verhuislift, dit verschil wordt nog groter naarmate de woning hoog gelegen is.

Probleemloos: grote meubels gaan maar moeilijk door smalle deuren en gangen. Met een verhuislift gaat alles zonder stress.

Schadevrij: doordat uw kostbare spullen niet langs allerlei wanden en deurposten gemanoeuvreerd hoeven te worden, maar rechtstreeks naar buiten in de vrachtwagen gaan, of omgekeerd, is de kans op schade aan uw meubels en de woning zoals bijvoorbeeld vers texwerk, lakwerk en behang te verwaarlozen.

Niemand uitgeput: een verhuizing is zwaar werk, u neemt al gauw duizenden zo niet tienduizenden kilo’s mee naar uw nieuwe plek. Stelt u zich voor dat vrienden en vrijwilligers dit ongekende werk een hele dag moeten volhouden? Met een verhuislift bent u snel klaar en kunt u in de toekomst weer, onbezwaard, een beroep doen op de hulp van uw vrienden.

Goedkoop: een verhuislift wordt gehuurd per uur, dat is inclusief een meewerkend verhuizer. Hij staat u met raad en daad bij en zorgt voor een veilige bediening van de lift. Door onze ervaring kunnen wij u van tevoren aangeven hoelang een verhuizing ongeveer zal gaan duren. Hierdoor komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Wist u dat 80% van de opdrachten die wij krijgen in slechts één uur geklaard worden? dat betekent dat deze mensen slechts €89,- kwijt waren aan lifthuur op een doordeweekse dag. Een verhuizing is natuurlijk iets meer werk, echter bij een goede voorbereiding is het gemiddelde 2-persoons huishouden met 3 vrijwilligers in 2 uur geklaard.  Voor meer informatie raadpleegt u a.u.b. onze tarieven.  U kunt ons ook bellen, 0643 710 777.

U ziet, voldoende redenen om contact op te nemen met Lift-express.nl, niet alleen voor Heerlen maar ook Parkstad Limburg  en de verdere Oostelijke mijnstreek.

Wilt u ook een verhuislift huren in Heerlen? stuur dan het reserveringsformulier in. Wij maken dan een inschatting van de situatie en adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden. U kunt ons ook bellen, 0643 710 777.

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?