Selecteer een pagina

Verhuislift huren Horst

Stel u woont in een flatje aan de Steenstraat in Horst en heeft net een nieuw bankstel gekocht: hoe krijgt u dat bankstel op uw verdieping? De oplossing is simpel, met een verhuislift. U bent heus niet de eerste persoon die hier mee zit. Als u gaat verhuizen of nieuwe meubelstukken heeft gekocht, kan het nou eenmaal lastig zijn om deze meubels op uw verdieping te krijgen.

blank
blank
blank

Wat is een verhuislift?

Een verhuislift is simpelweg een lift die u kunt gebruiken tijdens het verhuizen of verplaatsen van spullen. Het is een busje met achterop een speciale lift gemonteerd. Deze lift (of ladderconstructie) wordt tegen de buitenkant van uw raam geplaatst, vervolgens gaat er een plateau op en neer waar u uw spullen op kunt zetten. Zo kunt u gemakkelijk en snel uw spullen van A naar B krijgen.

Natuurlijk kunt u proberen om de spullen met de trap of met de lift in het gebouw te verplaatsen, maar sommige voorwerpen zoals een bank of een kast kunt u nou eenmaal niet met de trap meenemen. Dit is onveilig en heel belastend voor uw rug, laat staan dat de bank door het trappenhuis past.

Voordelen van een verhuislift

Met een verhuislift kunt u dus veilig en gemakkelijk verhuizen binnen elke stad, neem bijvoorbeeld een verhuislift in Horst. Het opbouwen van de lift, samen met een ervaren medewerker die tevens advies geeft, duurt nog geen 10 minuten. Het is slim om van tevoren al uw spullen klaar te hebben liggen. Zo kunt u in één keer al uw meubels naar binnen of naar buiten brengen.

Het is al helemaal handig als u de verhuislift voor de hele dag huurt. Zo kunt u ’s ochtends spullen uit uw oude huis halen en ze dezelfde dag nog met de verhuislift naar uw nieuwe stulpje brengen.

Natuurlijk is de lift niet alleen voor verhuizingen. Ook als u een nieuw meubel heeft gekocht, misschien wel een nieuwe designerbank, kunt u die met de verhuislift naar uw appartement brengen.

 

blank
blank

Advies verhuislift in Horst

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de verhuislift? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor informatie en advies, we bespreken graag de mogelijkheden.

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?