Selecteer een pagina
Verhuislift huren in Amsterdam
blank
blank

Verhuislift huren in Amsterdam

De stad Amsterdam, een internationale trekpleister en het voorwerp van veel verhalen en menig lied door de geschiedenis heen. De mooie oude binnenstad, met haar grachten en oude gebouwen, het is een lust voor het oog.

Veel mensen kiezen ervoor om elk jaar naar Amsterdam te verhuizen, er is boordevol cultuur, goede werkgelegenheid en de sfeer in deze stad is simpelweg uniek.

Er is volop werkgelegenheid en de verbinding naar alle belangrijke steden in Europa is een van de vele voordelen naast het geweldige aanbod aan kunst en cultuur in Amsterdam.

Genoeg redenen voor de liefhebber van het bruisende stadleven om er niet alleen als dagjesmens naartoe te gaan, maar zich blijvend in deze unieke stad te vestigen.

Heeft u ook de beslissing genomen om naar deze prachtige plek te verhuizen, dan komt u het volgende scenario zeker bekend voor.

Een verhuizing zonder zorgen en drama

U kent dir scenario zeker maar al te goed, de verhuizing staat aan, er zijn een hele hoop vrijwillige helpers geregeld en bij de krieken van de dag gaat u aan de slag. Alleen wordt al naar een aantal uren duidelijk, dat een goed idee in de theorie, niet altijd in de praktijk werkt. Voor u het weet, zit de bank vast in de gang, staan de eerste krassen al op de vloeren en muren en zit er een dikke barst in uw beeldige aquarium. Dan begint de stress, van ontspannen verhuizen is al snel geen sprake meer en de `vrijwilligers’ moeten ineens toch nog erg dringend ergens anders naartoe.  Dan is een verhuislift huren in Amsterdam altijd verstandig.

Met een verhuislift van lift-express.nl is dit allemaal veel makkelijker en sneller geregeld, zonder frustraties en beschadigingen. Wij staan altijd voor u klaar, omdat u iets beters te doen heeft, dan zich druk te maken over het goede verloop van uw verhuizing.

Voor onze ervaren bestuurder en zijn verhuislift, is geen klus te gek. Wij kunnen al uw bezittingen tot aan de 11e (soms zelfs de 12e) verdieping aan toe, veilig en vertrouwd naar boven of beneden verplaatsen, zelfs tot 400kg per vracht. Een verhuislift huren in Amsterdam maakt uw leven veel makkelijker.

Deze bestuurder is tevens ook een ervaren verhuizer, die u daadkrachtig kan ondersteunen. Op deze manier is het mogelijk met vier personen, inclusief onze verhuizer, een gemiddeld tweepersoonshuishouden, toch al gauw 18-20m3, in de kortste keren veilig in de verhuiswagen te verplaatsen.

Alles goed en duidelijk geregeld

Het mooie is, dat u al vanaf 89,- Euro per uur van onze diensten gebruikt kunt maken, en dat bij ons de tijd pas gaat tellen wanneer wij de lift opzetten en stopt bij ons vertrek. Wij van lift-express.nl opereren vooral in het grensgebied van Nederland, Duitsland en België. Hierdoor kunnen wij u snel en direct helpen met uw verhuizing, ook in Amsterdam en omgeving! Gezien wij bij 80% van onze opdrachten al in het eerste uur klaar zijn heeft u het voordeel van scherpe prijzen en duidelijke afspraken. Met onze last-minute en 24/7 service kunt u altijd bij ons terecht, ook als pas later blijkt, dat u het niet zonder de verhuislift gaat redden.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor het verhuislift huren in Amsterdam aan! Wij helpen u graag.

Offerte aanvragen


In welke stad?