Selecteer een pagina

Verhuislift huren in Deurne?

Reserveer vandaag nog de verhuislift!

De Belgische plaats Deurne (B) is een mooi gebied gelegen bij de vallei van de rivier Schijn. Ondanks dat deze plaats tot de stad Antwerpen hoort, heeft Deurne toch haar eigen charakter weten te behouden. Deurne bestaat uit een veeltal aan verschillende buurten. De buurten ten noorden van de Schijn worden gegroepeerd als Deurne-Noord ( onder andere Deurne Dorp, Bosuil, Ruggeveld); de buurten die ten zuiden van de rivier zijn gelegen, als Deurne-Zuid (Morkhoven, Muggenberg, Kriekenhof, Driekoningen, Eksterlaar en Boekenberg).

Ooit was Deurne (B) een klein Dorp en de wijk Deurne Dorp houd deze herinnering nog steeds levendig. Door de handige ligging ten opzichte van de haven, goede toegangswegen en de luchthaven Deurne, is deze plaats een heel aantrekkelijke plek om te leven. Het gevoel van een groot dorp, met alle voorzieningen van de grote stad trekt elk jaar weer veel mensen naar Deurne, om zich vaak blijvend te vestigen.

blank
blank
blank

Verhuizen in Deurne (B)?

Verhuizen

U bent misschien ook al erg gecharmeerd geraakt van deze mooie omgeving in en om Deurne (B), en misschien denkt u er zelfs over na om er naar te verhuizen. Dan is het een heel goed idee om naar de opties en mogelijkheden van de verhuislift van lift-express.nl te gaan kijken.

Een meubellift of verhuislift is de ideale manier om uw huishoudelijke goederen of individuele meubelstukken tot aan de 8e en soms zelfs de 9e verdieping te vervoeren. Onze meubellift wordt bediend door een ervaren verhuizer. Hij is een professioneel en zeer vriendelijk persoon, hij bedient niet alleen de lift, hij ondersteunt u ook met advies, helpt u en met zijn expertise.

Per vracht kan de handige verhuislift tot wel 400kg naar boven of naar beneden verplaatsen, en dat al vanaf 98 Euro per uur. De enige voorwaarde is, dat alles van te voren goed is ingepakt, en dat u met een aantal vrijwilligers ter plaatse bent. De meubelstukken worden dan door een grote deur of een groot raam op de gewenste verdieping naar binnen of naar buiten gebracht. Hierdoor hoeft u zich gen zorgen over beschadigingen aan uw vloeren en muren te maken en is de kans op letsel door het verkeerde tillen van onhandige meubelstukken vrijwel nihil.

 

Onze voordelen?

Z

Assistentie ervaren verhuizer

Z

Huurtijd al vanaf 1 uur

Z

Last Minute service

Z

Tot de 8e etage

Z

Regionale partner

Ook in België kunt u rekenen op Lift-Express.nl

Gezien wij voornamelijk in het grensgebied van Nederland, België en Duitsland werkzaam zijn, kunnen wij u ook bij uw verhuizing in en om Deurne snel en vakkundig helpen. Bij ons zijn de reiskosten laag (zie overzicht) en ook bij een spoedklus laten wij u niet in de steek.

De tijd begint bij ook pas te tellen wanneer wij bij u op locatie zijn en stopt per direct, wanneer wij klaar zijn voor vertrek, hier door weet u precies waar u aan toe bent. En als het een keer een beetje langer duurt, dan kunt u vanaf het eerste uur per 15 minuten betalen, dat merkt u snel in uw portemonnee.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte.

blank

Heeft u nog vragen, of meteen aan de slag?

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?