Direct boeken?

Verhuislift huren Lanaken

Als je binnen Lanaken gaat verhuizen, kun je een verhuislift huren via Lift-express.nl. Er zal altijd een ervaren persoon zijn om je te helpen bij het gebruik van de lift.
Verhuislift huren Lanaken

Lanaken in het Belgische Limburg is natuurlijk al lang een begrip voor de natuurliefhebber. Het gebied Nationaal Park Hoge Kempen, met zijn drassige laagten, heidevelden, en bossen, bestaande uit naaldbos, is een geweldige plek om tot rust te komen.

Maar ook voor de cultuurliefhebber is er genoeg te doen in Lanaken. Het Kasteel Pietersheim en de aanpalende Waterburcht Pietersheim behoren tot de meest bezienswaardige historische gebouwen van de gemeente en trekken jaarlijks vele bezoekers uit Nederland, Duitsland en België.

Verhuislift huren in Lanaken?

Door de gezellige sfeer en de mooie omgeving, is Lanaken ook een geweldige plaats om te wonen. Mensen die de drukte willen ontvluchten en in een groenere omgeving willen wonen, maar ook veel gezinnen kiezen ervoor om naar deze gemeente te verhuizen.

Bent u ook van plan om binnenkort naar de gemeente Lanaken te verhuizen, maar maakt u zich zorgen over het vele werk dat er bij een verhuizing komt kijken? Met een verhuislift, ook wel bekend als meubellift of ladderlift, wordt verhuizen een stuk eenvoudiger en ook veel veiliger.

De verhuislift van lift-express.nl, kan uw volledige inboedel of een los meubelstuk maar liefst 11 ( sommige gevallen zelfs 12) verdiepingen omhoog liften! Maar ook voor het verplaatsen van een lastig meubelstuk naar de eerste verdieping van een laagbouw is de verhuislift ideaal.

De draagkracht van de verhuislift is maar liefst 400kg, dus er zal niet snel een meubelstuk zijn, dat wij niet voor u kunnen liften. Woont u in een flat of een hoogbouw? Dan is de 34 meter lange verhuislift de ideale manier, om in Lanaken en omgeving te verhuizen en de verhuizing snel uit te voeren.

Onze service gaat zelfs nog verder dan alleen het liften van uw inboedel. De bestuurder van onze verhuislift, helpt u ook met het laden en lossen van het lift-plateau en het in- en uitladen van de verhuiswagen. Daarnaast kunt u bij lift-express.nl altijd rekenen op praktische tips, zodat u zich goed kunt voorbereiden voor een soepel verloop van uw verhuizing.

Toepassingen van de verhuislift

De volgende dingen kunnen wij zonder problemen voor u liften, mits de bus met de verhuislift onder een groot raam of balkondeur op de gewenste verdieping kan worden geparkeerd:

 • banken en stoelen
 • kasten
 • piano’s
 • aquaria
 • bouwpuin
 • volledige inboedel
 • zonnepanelen
 • keukens
 • wasmachines en drogers
 • bedden
 • en nog veel meer…

Altijd duidelijke afspraken en geen nare verrassingen

U kunt onze verhuislift al vanaf 89 Euro per uur huren en voor elk kwartier dat het langer duurt wordt apart afgerekend. Zo komt u niet voor onverwacht en hoge kosten te staan. Voor alle details raadpleeg de prijslijst op onze website lift-express.nl. Als bedrijf uit Venlo, zijn wij ook in Lanaken snel ter plaatse, ook voor een last-minute klus.

Onze last-minute service, bieden wij zonder toeslagen aan, voor het geval dat tijdens de verhuizing in een keer blijkt, dat toch niet alles door het trappenhuis verplaatst kan worden.

Bezoek dus onze website lift-express.nl, voor impressies van onze verhuislift, kostenoverzichten en het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Wij ondersteunen u graag!

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?