Direct boeken?

Verhuislift huren Leiden

Wilt u binnenkort een verhuislift huren in Leiden? Bij Lift-express.nl krijgt u bij elke liftopdracht ondersteuning van een ervaren verhuizer.
Verhuislift huren Leiden

Verhuizen naar Leiden?

Leiden, de sleutelstad, is naar inwoneraantal gemeten, na Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer de vierde gemeente van Zuid-Holland. Deze stad, met haar rijke geschiedenis en de oude binnenstad, met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes, is heel populair bij dagjes mensen uit het binnen en buitenland.

Er is veel te beleven, en ondanks de stad Leiden in de Tweede Wereldoorlog zwaar is getroffen, is de charme van de stad na de wederopbouw niet verloren gegaan. Door de gunstige ligging van leiden en de werkgelegenheid, verhuizen elk jaar veel mensen naar deze mooie gemeente.

Of uw nieuwe huis in de oude binnenstad van Leiden, of in de mooie groene nieuwbouw wijken buiten het centrum ligt. Wij kunnen u overal ondersteunen. Met een verhuislift van lift-express.nl, is een verhuizing snel en zorgenvrij geregeld.

Waarom een verhuislift huren in Leiden?

Een verhuislift, vaak ook meubellift genoemd, kan uw verhuizing veel makkelijker en veiliger laten verlopen.

Het enige wat u hoeft te doen is van te voren alles in te pakken, en ervoor te zorgen, dat er een raam of deur op de verdieping aanwezig is, die groot genoeg is. Dan kunnen wij u met onze handige verhuislift, die op een bus is gemonteerd, snel en efficiënt helpen.

Door de lengte van onze verhuislift (27 meter) kunnen wij u altijd helpen. Of het laag of hoogbouw is, tot aan de 8e (soms zelfs de 9e) etage aan toe en met een draagkracht van maximaal 400kg per keer, kunnen wij al uw eigendommen makkelijk en veilig naar boven of beneden verplaatsen.

Goede prijzen en duidelijke afspraken

Bij ons huurt u de verhuislift al vanaf 89 Euro per uur, en gezien wij bij 80% van onze opdrachten al in dat ene uur klaar zijn heeft u het voordeel van scherpe prijzen en duidelijke afspraken.

De bestuurder van onze verhuislift, kan de lift ook snel en gemakkelijk op locatie opzetten, omdat de lift op een bus is gemonteerd. De tijd voor uw boeking, begint voor u dan ook pas te tellen, wanneer wij met het opzetten van de lift beginnen (het duurt maar 5-10 Minuten) en de tijd stopt gelijk wanneer wij klaar zijn om te vertrekken.

Als u met 3 personen ter plaatse bent en alles van te voren goed is voorbereid, gaat uw verhuizing van een leien dakje.

Ook voor spoed en last-minute opdrachten

Als u al bezig bent met de verhuizing en er dan achter komt, dat het toch niet zonder een verhuislift gaat lukken, kunt u ons altijd voor een last-minute klus bellen. Wij kijken dan samen met u naar de mogelijkheden en helpen u ook in deze situatie graag verder. Door onze samenwerking met partners in het hele land, kunnen wij u ook op hele korte termijn helpen.

Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden en vul voor een vrijblijvende offerte het reserveringsformulier in!

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?