Direct boeken?

Verhuislift huren Limburg

Bent u van plan om binnenkort te verhuizen in Limburg? Of heeft uw simpelweg zware objecten die gelift moeten worden? Bij Lift-express.nl kunt u een verhuislift huren inclusief ervaren lift operator.
Verhuislift huren Limburg

Waarom een verhuislift huren in Limburg?

Iedere verhuizing is stressvol: Inpakken, regelen van hulp en het slepen van de hele inboedel over de trap. Grote meubels, trappen en muren raken beschadigd en wat te denken van uw rug? Niet alleen particulieren, ook meubel bezorgdiensten, verhuisbedrijven, keukenleveranciers en bijv. Ikea klanten hebben de voordelen van verhuislift Limburg ontdekt en maken gebruik van onze verhuislift dienst.

Het verhuizen met een verhuislift is niet alleen geschikt voor uw meubels, maar ook uitermate gemakkelijk om uw bouwmaterialen op de gewenste verdieping te krijgen.

Door gebruik te maken van een verhuislift met bediening beschadigt u uw interieur niet, uw meubels hebben niets te lijden en is uw huisraad in no-time veilig en onbeschadigd binnen. U kunt bij ons een verhuislift huren voor een uur, enkele uren of een hele dag, alles is mogelijk. Het gaat sneller, veiliger, moeiteloos en met minimale kans op schade.

Verhuislift Limburg is 34 meter lang, dit betekent dat hij afhankelijk van de situatie tot de 12e etage kan. De verhuislift kan per lift een gewicht transporteren van maximaal 400 kilo, dit betekent dat niets te zwaar is om gelift te worden bij een verhuizing.

Uw B2B Partner

Ook professionele verhuizers maken steeds meer gebruik van onze diensten, door de enorme lengte van onze lift komen we op hoogten waar andere meubelliften het nakijken hebben. Dit gecombineerd met onze flexibele 24/7 mentaliteit en evengoed concurrerende tarieven, maakt ons tot een ideale outsourcing partner.

U kunt bij ons een verhuislift huren voor een uur, enkele uren of een hele dag, alles is mogelijk. Het gaat sneller, veiliger, moeiteloos en met minimale kans op schade. Wij zijn gevestigd in Limburg wij kunnen dus snel ter plaatse zijn en rekenen weinig voorrijkosten.

Vul nu het reserveringsformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte, u kunt natuurlijk ook bellen 0643 710 777.

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?