Direct boeken?

Verhuislift huren Maaseik

Gaat u binnenkort verhuizen naar Maaseik? De verhuislift van lift-express.nl zorgt ervoor dat uw kostbare meubels schadevrij op de nieuwe locatie aankomen.
Verhuislift huren Maaseik

Maaseik is een mooi en gezellig stadje in het noordoosten van de Belgische provincie Limburg, gelegen aan de Maas, met diverse cultuur-historisch interessante bezienswaardigheden. Er zijn diverse interessante musea in Maaseik waaronder het apotheek museum, de Schatkamer met de belangrijkste kerkschatten van Limburg, het John Selbach museum waar u 4 eeuwen schilderkunst kunt zien, en de van Eyck tentoonstelling.

Dus er is altijd iets te doen in deze mooie Limburgse stad. Daarom beslissen ook elk jaar weer veel mensen om naar deze gezellige in interessante plek te verhuizen. Ook dagjesmensen trek het naar Maaseik en omgeving, door de mogelijkheid van de diverse fiets- en wandelmogelijkheden via het goed bewegwijzerde knooppunten routenetwerk door bossen en natuurgebieden met de mogelijkheid ook een stukje Nederland te bezoeken.

Waarom een verhuislift huren in Maaseik?

Als u gaat verhuizen in Maaseik kunt u gebruik maken van de verhuislift van lift-express.nl. Deze verhuislift is wel 34 meter lang. Daarom kan hij tot en met de 11 etage worden ingezet.

Vaak worden wij ook gevraagd om gewoon dat ene moeilijke meubelstuk naar de juiste verdieping te liften en dat is geen enkel probleem, indien er een raam op balkondeur op de juiste verdieping aanwezig is en de vracht niet zwaarder dan 400 kg is. Ook als op het laatste moment blijkt dat het zonder lift niet gaat, kunt u ons bellen, onze Last-minute dienst is 7 dagen per week inzetbaar, ook in Maaseik en omgeving.

Er zijn ook nog andere handige toepassingen voor onze verhuislift:

  • Het liften van zonnepanelen op het dak
  • Het liften van wasmachines of koelkasten
  • Hele verhuizingen
  • Ruimingen
  • Liften van bouwafval
  • Liften van piano’s of aquaria
  • En nog veel meer

Wij brengen de meubels naar boven die niet door de gang passen, ook helpen wij om de zware objecten of meubels te verplaatsen naar de bovenverdieping. We bieden het voordeel dat het aardig wat zorgen wegneemt als u het werk uit handen kunt geven, en bovendien kan het u ook heel veel tijd besparen? Een verhuizing neemt normaal gesproken enkele uren in beslag. Omdat een verhuislift zo ontzettend handig in gebruik is, is de hele verhuizing zo achter de rug.

Goede prijzen en een vertrouwde partner

Lift-express.nl heeft als hoofdzakelijk werkgebied het zuiden van Nederland en het grensgebied van Duitsland en België. Hierdoor kunnen wij u snel en direct helpen met uw verhuizing, ook in Maaseik en de omliggende dorpen! Bij ons huurt u de verhuislift al vanaf 89 euro per uur, en omdat wij bij 80% van onze boekingen al in dat ene uur klaar zijn heeft u het voordeel van scherpe prijzen en duidelijke afspraken.

De operator van onze verhuislift zult u met raad en daad terzijde staan, en u ook helpen met de beste indeling van de verhuiswagen voor een vermindering van het aantal ritten.

Bij lift-express.nl kunt u verhuizen zonder de zorgen die u altijd hebt gevreesd, ook in Maaseik en omgeving.

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?