Direct boeken?

Verhuislift huren Maasmechelen

Als u overweegt om naar Maasmechelen te verhuizen, biedt Lift-express.nl de mogelijkheid om een verhuislift te huren, met de garantie dat een deskundige liftoperator u gedurende het hele proces zal assisteren.
Verhuislift huren Maasmechelen

Verhuislift huren in Maasmechelen?

Voor de mensen, die van een leuk dagje winkelen houden, is de Belgische gemeente Maasmechelen met haar twee grote winkelcentra Maasmechelen village en het outletshoppingcentrum natuurlijk al lang een begrip.

Deze kleinschalige gemeente is echter ook een hele leuke plek om te wonen. Als het u ook naar de gemeente Maasmechelen trekt, zij het naar Mechelen-aan-de-Maas, Vucht, Leut, Meeswijk, Uikhoven, Eisden, Opgrimbie, Boorsem of Kotem, lift-express.nl kan ervoor zorgen, dat uw verhuizing van een leien dakje gaat.

Verhuizen lastig? Niet met een verhuislift!

Als u over een verhuizing naar de gemeente Maasmechelen na hebt gedacht, dan kwamen er zeker ook gelijk alle met een verhuizing verbonden zorgen naar boven drijven. Het inpakken van uw bezittingen is daarbij vaak nog het kleinste euvel.

De problemen beginnen pas echt, wanneer u zich beseft, dat het trappenhuis in uw nieuwe droomhuis zeer waarschijnlijk te smal is om de grote inboedel, zoals de wasmachine, de bank of de grote kasten naar boven te verplaatsen.

Gezien het complete ontmantelen van deze voorwerpen vaak nog een klus aan zich is, en iedereen uit ervaring weet dat veel meubels daarna nooit meer heel mooi in elkaar kunnen worden gezet, is dat vaak geen optie.

Gruwelt het u al, als u erover nadenkt, dat u uw vrienden en kennissen met al het gesleep op moet zadelen? Bent u bang voor schade aan uw nieuwe huis, al voordat u er goed en wel woont?

Neem dan contact met ons op en informeer u over de mogelijkheden van onze handige verhuislift. Met onze hulp kunt u zorgenvrij en snel verhuizen!

Goedkoop, handig en vertrouwt, de verhuislift!

Onze verhuislift is een uitkomst voor elke verhuizing. Met zijn 34m lengte en een draag vermogen van 400kg per keer, kunnen wij u tot de 11een soms zelfs de 12everdieping van uw verhuiszorgen verlossen.

Al vanaf 89 Euro per uur, kunt u van onze mobiele verhuislift, die op een bus is gemonteerd gebruik maken. De bestuurder van de verhuislift is tevens een ervaren verhuishelper en na het opzetten van de lift (maar 5-10 minuten), kan hij u daadkrachtig ondersteunen.

Niet alleen voor hulp bij het laden en lossen van het lift-platform, maar ook voor een handige indeling van de verhuiswagen kunt u bij hem terecht. Wij berekenen alleen de tijd, die wij op locatie zijn, dus vanaf de aankomst en de opbouw van de verhuislift tot dat wij klaar zijn voor vertrek.

Het gemiddelde 2-persoons-huishouden is met drie vrijwilligers en onze verhuishelper vaak al binnen 2 uur naar buiten of binnen gebracht. Er hoeft alleen een groot raam of balkondeur op de gewenste verdieping aanwezig te zijn, waar uw bezittingen doorheen passen en een plek eronder waar de verhuislift kan worden opgebouwd.

Voor meer informatie kunt u op lift-express.nl onze prijsopbouw bekijken en een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij helpen u graag!

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?