Direct boeken?

Verhuislift huren Maastricht

Wanneer u denkt aan verhuizen binnen Maastricht, biedt Lift-express.nl de mogelijkheid om een verhuislift te huren, waarbij u kunt rekenen op de begeleiding van een deskundige liftoperator bij elke fase van het proces.
Verhuislift huren Maastricht

Verhuislift huren in Maastricht ook Last-minute

Als u gaat verhuizen in Maastricht kunt u gebruik maken van de verhuislift van lift-express.nl. Onze lift is 34 meter lang en gaat daarom tot en met de 11 etage. Maar zoals u op de fotos op onze site kunt zien worden we ook zeer regelmatig gevraagd om een “moeilijk” object naar de 1e of 2e etage te liften. Ook als op het laatste moment blijkt dat het zonder lift niet gaat kunt u ons bellen onze Last-minute dienst is 7 dagen per week in heel Limburg inzetbaar.

Waarom verhuizen met een verhuislift in Maastricht?

Lichamelijk minder belastend!

Verhuizingen zijn vermoeiend, plannen, inpakken, hulp regelen, vrachtauto huren etc. En dan moet het gesleep nog beginnen! Met een verhuislift wordt de verhuizingin Maastricht bijna een aangenaam avontuur.

Om uw meubels en de woning niet te beschadigen!

“ De kasten waren eigenlijk iets te groot voor het trappenhuis”, iets wat in een stad als Maastricht veel voor komt en hebben dan ook te lijden gehad, net zoals de beschadigde muren in de gang.

Omdat U veel sneller klaar bent!

Een verhuislift verplaatst per keer tot wel 400 kilo van de voordeur rechtstreeks in de vrachtwagen, hier zijn 4 “vrijwilligers” wel een half uur mee bezig met op en neer lopen.

Toepassingsgebied

Verhuislift, voor particulier, verhuisbedrijf.

Meubellift, voor Keukenbedrijf, meubelbezorgdienst, Ikea-klanten, dhz-verhuizing.

Bouwmateriaallift, voor Bouwmarktinkopen, bouwmateriaalgroothandel, tegelvloeren.

Ladderlift, voor dakdekkers, zonnepanelen Etc..

Wat kost het huren van een verhuislift?

In de meeste gevallen wordt een verhuisllift voor slechts 1 uur gehuurd, dan is het werk namelijk al gedaan! Het eerste uur kost € 89,- dat is inclusief BTW en een meewerkend verhuizer. Is het toch iets meer werk dan gedacht? Per kwartier extra rekenen we € 22,25. Betreft het een groot project, informeer dan naar onze gunstige tarieven voor hele of halve dagen. Voor Last-minute diensten tellen wij geen toeslag.

Maak van uw verhuizing een gebeurtenis waarop u, en uw vrienden, met een goed gevoel kunnen terugkijken!

Vul het reserveringsformulier in dan bellen wij u terug. Afhankelijk van uw situatie adviseren wij u en ontvangt u desgewenst een offerte.

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?