Direct boeken?

Verhuislift huren met spoed in Amsterdam

Wilt u met spoed een verhuislift huren in Amsterdam? Als u zelf geen tijd heeft om te verhuizen, neemt u dan zo snel mogelijk contact op met Lift-express.nl! Bel direct met onze planning op tel:+31643710777 en wie weet kunnen we vandaag nog een verhuisopdracht voor u inplannen.
blank

De stad Amsterdam, al honderden jaren een trekpleister voor de vrije geesten van heel Europa, en ook tegenwoordig een van de toeristische top-bestemmingen

Met zijn uitgestrekte, open ruimtes, vernieuwde industriële architectuur en verleidelijke selectie van bars en restaurants aan het water, is het geen wonder dat de lokale bevolking naar Amsterdam komt als de zon schijnt. Ook mooie oude binnenstad, met haar grachten en oude gebouwen, het is een lust voor het oog.

Veel mensen kiezen ervoor om elk jaar naar Amsterdam te verhuizen, er is boordevol cultuur, goede werkgelegenheid en de sfeer in deze stad is simpelweg uniek. Vaak is het alleen een kwestie van spoed, gezien de huizenmarkt erg druk is en een verhuizing vaak snel en efficiënt moet worden gepland.

Niet alleen voor de last minute verhuizing!

Heeft u ook plannen, om naar deze geweldige stad te verhuizen? Misschien naar een van de oude grachtenpanden of toch naar een van de nieuwe groene wijken buiten het centrum? Of heeft u net een hele nieuwe inboedel voor uw bestaande woningen aangeschaft en helaas geen idee hoe uw nieuwe meubels naar binnen gebracht kunnen worden.

Gaat het wel lukken om de bank via de trap naar boven te verplaatsen? Had u de mooie bloembakken voor het dakterras toch eerst op moeten meten voordat u deze in een opwelling bestelde? Dir zijn vragen, die voor bij het wonen in de stad met vaak beperkte ruimte in de gangen en trappenhuizen steeds weer naar boven komen drijven. En heel waarschijnlijk bent u er niet gerust op, dat het allemaal heel makkelijk zal lukken. Daarom is het verstandig de optie voor verhuislift huren met spoed in Amsterdam te overwegen.

U kunt makkelijk vandaag nog onze website bezoeken, om de opties voor verhuislift huren met spoed in Amsterdam te bekijken.

Dit kunnen wij voor u betekenen

 • Met onze last-minute en 24/7 service kunt u altijd bij ons terecht, ook als pas later blijkt, dat u het niet zonder de verhuislift gaat redden.
 • U kunt voor een lage prijs (vanaf 89 Euro per uur) zorgenvrij verhuizen.
 • 80% van onze opdrachten al in dat ene uur klaar
 • Uw spullen komen veilig naar boven of naar beneden, zelfs tot de 11e (in sommige gevallen zelfs de 12e) verdieping.
 • Onze verhuislift kan maximaal 400kg per keer tot een hoogte van maximaal 37 meter liften
 • Er is een ervaren bestuurder ter plaatse, die ook als professionele verhuizer gaat helpen

Er zijn dus veel redenen om voor een verhuislift van lift-express.nl te kiezen.

Veelzijdig inzetbaar ook met spoed

Voor onze ervaren bestuurder en zijn verhuislift, is geen klus te moeilijk. Wij kunnen al uw bezittingen veilig en vertrouwd naar boven of beneden verplaatsen. De enige voorwaarde is, dat alles van te voren is ingepakt, u met 3 personen ter plaatse bent. Er moet ook een groot raam of een balkon deur op de gewenste verdieping aanwezig zijn en een mogelijkheid voor de bus, waarop de lift is gemonteerd, om eronder te parkeren, zodat de lift op kan worden gebouwd. Dit duurt slechts 5-10 minuten. Een verhuislift huren met spoed in Amsterdam is dus ideaal.

Ook voor andere objecten of materialen voor bijvoorbeeld een dakterras, is onze verhuislift uitermate geschikt. U kunt hierbij aan de volgende dingen denken:

 • Liften van zware planten(bakken) naar terras of dakterras
 • Naar boven brengen van nieuwe koelkast of kast
 • Liften van grote massieve tafels of breekbare inboedel (pianos/aquaria)
 • Liften van zonnepanelen
 • En veel meer…

Met de verhuislift van lift-express.nl, kunt u zich op de belangrijke dingen bij een verhuizing concentreren. Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte!

Waarom Lift-express.nl?

In welke stad?