Direct boeken?

Verhuislift huren in Neerpelt en Overpelt?

Wilt u binnenkort een verhuislift huren in Neerpelt en Overpelt? Bij Lift-express.nl zorgen onder lift operators ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos zal verlopen.
Verhuislift huren in Neerpelt en Overpelt

Verhuislift huren in Neerpelt en Overpelt?

De gemeentes Neerpelt en Overpelt in het mooie Belgische Limburg, zijn al lang een begrip voor iedereen, die van de natuur en het gloeiende landschap van de Belgische Kempen houdt.

Dicht bij het Kanaal Bocholt-Herentals (Kempisch kanaal) gelegen is het een erg mooie plek om te recreëren  en te wonen. Het riviertje Dommel vormt gedeeltelijk de natuurlijke grens tussen de gemeenten en stroomt dan via het natuurgebied Het Hageven de grens met Nederland over.

Door de afwezigheid van industrie zijn Neerpelt en Overpelt typische woongemeente. Ondanks de hoge huizenprijzen, vooral in Neerpelt trekken deze typisch Limburgse gemeentes elk jaar veel nieuwe bewoners.

Bent u ook van plan om binnenkort naar deze prachtige gemeentes te verhuizen? Informeer dan vandaag nog naar de mogelijkheden van de verhuislift van lift-express.nl en maak van uw verhuizing een ontspannen en zorgeloos belevenis.

Zorgeloos verhuizen

De verhuislift van lift-express.nl, kan ervoor zorgen dat uw verhuizing niet alleen veel sneller en efficiënter, maar ook veiliger verloopt. Voorbij zijn de dagen, dat aan het einde van een zware verhuisdag, of vaker nog een heel verhuisweekend, de vloeren en muren in de oude en de nieuwe woning de nodige schade hebben opgelopen, net als de grote meubelstukken, die met veel gesleep en getrek door te smalle trappenhuizen of gangen moesten worden verplaatst.

Met de verhuislift, ook ladderlift of meubellift genoemd, hoeren deze problemen tot het verleden.

Omdat onze verhuislift 34 meter lang is en per vracht wel 400kg naar boven of beneden kan verplaatsen, kunnen wij u tot aan de 11e, soms zelfs de 12e verdieping, bij uw verhuizing ondersteunen.

Makkelijk en snel

Het enige wat u nu nog hoeft te doen, is alles van te voren goed inpakken en ervoor te zorgen, dat op de gewenste verdieping een groot raam of een balkondeur aanwezig is, waar alle grote meubelstukken doorheen passen.

De verhuislift van lift-express.nl, is op een bus gemonteerd en kan dus mits de doorrijhoogte boven de 3,5m ligt en de facade goed te bereiken is, makkelijk bij u op locatie worden opgebouwd. Dat kan zelfs binnen 10 minuten!

Onze ervaren verhuislift-bestuurder, is tevens ook een bedreven verhuishelper en hij zal u tijdens de verhuizing met raad en daad ter zijde staan, ook in de gemeentes Neerpelt en Overpelt.

Hij weet ook alles over een handige indeling van de verhuiswagen en kan u daarmee ritten tussen het oud een nieuwe huis besparen. In onze ervaring is een normaal 2-persoons huishouden, met drie personen en onze verhuishelper, binnen 2 uur in of uit de verhuiswagen geladen en naar de gewenste plek verplaatst.

Goede prijzen

U huurt onze handige verhuislift al vanaf 89 Euro per uur en er bestaat ook de mogelijkheid ons voor dagdelen, hele dagen of alleen dat ene lastige meubelstuk (last-minute) te boeken.

Gezien wij vooral in de grensregio Nederland, Duitsland en België werken, kunnen wij snel en met lage reiskosten bij u in Neerpelt of Overpelt aanwezig zijn. De klok begint pas te lopen, wanneer wij beginnen met opbouwen en stopt gelijk wanneer wij klaar zijn voor vertrek.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?