Selecteer een pagina

Verhuislift huren Nieuwegein

Bel of mail voor een verhuislift-offerte op maat

blank
blank
blank

Verhuizen? Makkelijk met Lift Express!

Of u nu wilt verhuizen in Blokhoeve, Batau-Noord, Batau-Zuid, Merwestein, Oudegein, of een van de andere plaatsen in de gemeente Nieuwegein, bij lift-express.nl bent u altijd aan het juiste adres. Met zijn ligging dicht bij Utrecht is de gemeente Nieuwegein als voormalige groeikern een heel aantrekkelijke plaats om de wonen. Veel historie in de regio, goede verbindingen naar de belangrijke steden en werkgevers in Nederland, wie zou daar nou niet willen wonen.

Inderdaad, dat denken heel veel mensen en er wordt dus ook aldoor verhuisd naar deze prachtige gemeente. Alleen staan mensen bij de verhuizing dan ineens voor een heel groot probleem, ondanks alles van te voren toch zo goed was voorbereid. U herkent dit scenario misschien zelf ook van eerdere verhuizingen. De dozen zijn ingepakt, een heleboel vrijwilliger staat al in de ochtend met de thermos vol koffie klaar en het gesleep kan beginnen. De eerste twee uur gaat alles nog wel soepel, maar de dozen zijn gelukkig ook niet zwaar, dan ineens een groot kabaal in het trappenhuis. De doos met het servies was toch zwaarder dan gedacht, en drie verdiepingen tillen is niet niets. Daarmee begint de frustratie, en met elk volgens ding dat misgaat, wordt deze alleen maar erger.

Geen frustraties en gedoe!

Als u dit scenario inderdaad maar al te goed kent, dan vraagt u zich zeker af, hoe het dan beter zou kunnen bij zo’n verhuizing. De antwoord hierop is in de meeste gevallen het huren van een verhuislift. Deze verhuislift, ook bekend als ladderlift of meubellift, kan uw verhuizing niet alleen aanzienlijk versnellen, ook het risico op breuk en schade aan de inboedel of in de woning, net als het risico op letsel door het zware tillen worden voorkomen.

Onze verhuislift, die u via lift-express.nl kunt aanvragen, is een handige mobiele lift op een bus gemonteerd, dus wij kunnen vlot ter plaatse zijn. De bestuurder van de lift is tevens een ervaren verhuishelper, en de draagkracht per vracht is maar liefst 400kg. Dankzij de lengte van onze verhuislift, die is namelijk maar liefst 27m kunnen wij u bij verhuizingen tot aan de 8e, soms zelfs de 9everdieping van dienst zijn.

blank
blank

Gemakkelijk verhuizen is een klant met een zorg minder, dat is onze missie!

Goede prijzen en heldere afspraken

 U huurt onze verhuislift al vanaf € 98,- per uur, en na het eerste uur gaan wij per kwartier rekenen, om u kosten te besparen. Wij kunnen dit doen, omdat wij uit ervaring weten, dat in 80% van de gevallen een uurtje al genoeg is om alles te liften. Daarom betaald u bij ons ook pas wanneer wij beginnen met opbouwen, dat duurt maar ongeveer 5 minuten, en de klok stopt, wanneer wij klaar zijn om te vertrekken.

Ook als er een ingewikkelde situatie op de locatie van toepassing is, doen we ons best om u een offerte met de mogelijkheden op maar te garanderen.

Een goede reden dus, om voor uw verhuizing in de gemeente Nieuwegein eerst even op lift-express.nl te kijken voor al onze mogelijkheden en de prijzen in detail.

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?