Direct boeken?

Verhuislift huren Nieuwegein

Overweegt u te verhuizen naar Nieuwegein? Bij Lift-express.nl kunt u een verhuislift huren, met de geruststelling dat een deskundige liftoperator u gedurende het hele proces zal ondersteunen.
Verhuislift huren Nieuwegein

Verhuislift huren in Nieuwegein?

 Of u nu wilt verhuizen in Blokhoeve, Batau-Noord, Batau-Zuid, Merwestein, Oudegein, of een van de andere plaatsen in de gemeente Nieuwegein, bij lift-express.nl bent u altijd aan het juiste adres. Met zijn ligging dicht bij Utrecht is de gemeente Nieuwegein als voormalige groeikern een heel aantrekkelijke plaats om de wonen. Veel historie in de regio, goede verbindingen naar de belangrijke steden en werkgevers in Nederland, wie zou daar nou niet willen wonen.

Inderdaad, dat denken heel veel mensen en er wordt dus ook aldoor verhuisd naar deze prachtige gemeente. Alleen staan mensen bij de verhuizing dan ineens voor een heel groot probleem, ondanks alles van te voren toch zo goed was voorbereid.

Waarom een verhuislift huren?

U herkent dit scenario misschien zelf ook van eerdere verhuizingen. De dozen zijn ingepakt, een heleboel vrijwilliger staat al in de ochtend met de thermos vol koffie klaar en het gesleep kan beginnen. De eerste twee uur gaat alles nog wel soepel, maar de dozen zijn gelukkig ook niet zwaar, dan ineens een groot kabaal in het trappenhuis. De doos met het servies was toch zwaarder dan gedacht, en drie verdiepingen tillen is niet niets. Daarmee begint de frustratie, en met elk volgens ding dat misgaat, wordt deze alleen maar erger.

Geen frustraties en gedoe!

 Als u dit scenario inderdaad maar al te goed kent, dan vraagt u zich zeker af, hoe het dan beter zou kunnen bij zo’n verhuizing. De antwoord hierop is in de meeste gevallen het huren van een verhuislift. Deze verhuislift, ook bekend als ladderlift of meubellift, kan uw verhuizing niet alleen aanzienlijk versnellen, ook het risico op breuk en schade aan de inboedel of in de woning, net als het risico op letsel door het zware tillen worden voorkomen.

Onze verhuislift, die u via lift-express.nl kunt aanvragen, is een handige mobile lift op een bus gemonteerd, dus wij kunnen vlotter plaatsen zijn. De bestuurder van de lift is tevens een ervaren verhuishulpen, en de draagkracht per vracht is maar liefst 400 kg. Dankzij de lengte van onze verhuislift, die is namelijk maar liefst 27 m kunnen wij u bij verhuizingen tot aan de 8e, soms zelfs de 9 verdieping van dienst zijn.

Goede prijzen en heldere afspraken

 U huurt onze verhuislift al vanaf 89 euro per uur, en na het eerste uur gaan wij per kwartier rekenen, om u kosten te besparen. Wij kunnen dit doen, omdat wij uit ervaring weten dat in 80% van de gevallen een uurtje al genoeg is om alles te liften. Daarom betaalt u bij ons ook pas wanneer wij beginnen met opbouwen, dat duurt, maar ongeveer 5 minuten, en de klok stopt, wanneer wij klaar zijn om te vertrekken.

Ook als er een ingewikkelde situatie op de locatie van toepassing is, doen we ons best om u een offerte met de mogelijkheden op, maar te garanderen.

Een goede reden dus, om voor uw verhuizing in de gemeente Nieuwegein eerst even op lift-express.nl te kijken voor al onze mogelijkheden en de prijzen in detail.

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?