Selecteer een pagina

Verhuislift huren Oss

Woont u in Oss en is er een kleintje op komst? Dan kunt u voor het naar boven liften van de kinderkamer inrichting gemakkelijk gebruik maken van de diensten van lift-express.nl.

Ook in de stad van de pil, waar Guus Meeuwis in zijn liedje Brabant over zong, worden er elk jaar veel kinderen geboren en door het prettige leefklimaat in deze authentieke stad in hartje Brabant, niet ver van de grens naar Duitsland trekken er ook elk jaar weer veel mensen naartoe.

Als u ook de inrichting van een hele kinderkamer of de complete verhuizing in de planning hebt staan in Oss en omstreken, dan kunt u gemakkelijk gebruik maken van de verhuislift van lift-express.nl

blank
blank
blank

Verhuizen? Makkelijk met Lift Express!

De toegevoegde waarde van een verhuislift van Lift-Express.nl

Een verhuizing, of het verplaatsen van een nieuw gekochte inrichting is veel werk en vaak ook behoorlijk stressvol. Het gaat dan niet alleen om het inpakken van alle spullen, maar ook om het regelen van hulp en het voorkomen van beschadigingen aan de inboedel of zelfs de muren en de vloeren in het huis. Deze beschadigingen ontstaan makkelijk, wanneer een meubelstuk toch net de draai in het trappenhuis niet kan maken of door overbelasting op de verkeerde plek even neer wordt gezet. Voorkom dus stress, kosten voor reparaties en eventuele blessures aan de rug door het onhandige tillen en bel lift-express.nl voor een vrijblijvende offerte, nog voordat de verhuizing of het sleepwerk van nieuwe meubels begint.

Vlot en mobiel

Onze verhuislift is handig op een bus gemonteerd en daarom snel bij u ter plaatse, ook in de regio Oss. Wij werken vooral in het grensgebied tussen Duitsland, Nederland en België en zijn u daarom ook in Oss graag van dienst.

Samen met onze verhuislift, die per keer wel 400kg omhoog of omlaag kan liften, tot de 8e (vaak zelfs de 9e) verdieping, huurt u ook een ervaren operator, die tevens als verhuishulp aan de slag gaat. Deze meewerken kan u helpen de verhuizing snel en soepel van de verhuislift door een raam of deur op de gewenste verdieping te laten verlopen en weet alles over het efficiënt gebruiken van ruimte in een verhuiswagen. Met u en twee andere helpers is de verhuizing van een gemiddeld 2-persoons huishouden al in 2 uur klaar.

blank
blank

Gemakkelijk verhuizen is een klant met een zorg minder, dat is onze missie!

Goede prijzen en snelle service

U kunt onze verhuislift al vanaf € 98,- per uur huren en voor elk kwartier dat het langer duurt wordt apart afgerekend. Zo komt u niet voor onverwacht en hoge kosten te staan. Voor alle details raadpleeg de prijslijst op lift-express.nl.

Wij bieden natuurlijk ook, zonder toeslag, een last minute service aan, voor het geval dat tijdens de verhuizing plots blijkt, dat toch niet alles door het trappenhuis past. Vraag ons vrijblijvend om een offerte, vul daarvoor het reserveringsformulier in en wij nemen graag en spoedig contact met u op.

U ziet dus, ook voor een verhuizing in Oss, is lift-express.nl de perfecte partner.

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?