Selecteer een pagina

Verhuislift huren regio Venlo

Verhuislift inclusief meehelpend verhuizer huren in Venlo

Gaat u verhuizen in regio Venlo en heeft u geen zin om talloze keren het trappenhuis op en neer te lopen, of zijn de meubelstukken simpel te zwaar of te lomp om het via de trap te verplaatsen? Met huur verhuislift van Lift-express.nl zijn deze problemen in Venlo e.o. opgelost.

Onze wagen is uitgerust met een ladderlift die wij kunnen uitschuiven tot 37 meter hoog, hierdoor komen we tot de 12ste en soms zelfs de 13e verdieping.

blank
blank
blank

Verhuizen? Makkelijk met Lift Express!

Professionele verhuizers in Venlo duur?

Nee, onze diensten zijn snel en goedkoop. 80% van onze klussen zijn binnen één uur geklaard. Of het nu om een piano, bankstel, bed of bouwmateriaal gaat, wij van Lift-express.nl krijgen het voor u naar binnen.

Ook B2B

Steeds meer bedrijven weten de weg naar ons te vinden. Waarom uw medewerkers opzadelen met het gesjouw van bezorgingen door gangen en trappenhuizen als er zoiets is als een verhuislift? Bespaar zeven van tijd op bezorging en houd uw personeel fit en tevreden, doe zoals meubelcentrum Venlo of Berden wonen en laat Lift-express.nl uw partner in bezorging zijn.

Of u nu in Venlo, Tegelen of Blerick woont, Venlo is onze thuisbasis en rekenen wij daarom geen reiskosten.

Zelf verhuizen in Venlo?

Normaal gesproken bent u samen met al uw goede vrienden al snel een dag of zelfs een weekend bezig om uw complete inventaris van uw oude woning naar uw nieuwe woning te krijgen. Het resultaat: beschadigde muren, beschadigde meubels, uitgeputte vrienden, kans op lichamelijk leed en ontzettend veel tijd die verloren is gegaan. Huur onze verhuisliftdienst en al dit is verleden tijd, een complete inboedel kan al binnen 2 uur gelift worden. Heeft u ons ook nodig om bij uw volgende woning de spullen weer omhoog te liften dan kunt u ons voor een dagdeel reserveren.

Wij bedienen niet enkel de verhuislift maar fungeren ook als meehelpend verhuizer, dit betekent dat wij u graag helpen bij het laden en lossen van de goederen. Omdat onze meehelpend verhuizers hebben veel ervaring met het laden van goederen in verhuiswagen en weten hoe zij uw wagen optimaal kunnen inladen waardoor er maximaal gebruik gemaakt kan worden van de ruimte dit scheelt u weer een extra ritje.

Heeft u ondanks onze meehelpend verhuizer toch nog handen te kort dan kunt u ervoor kiezen om bij ons een extra verhuizer in te huren.

 

Waarvoor kunt u onze verhuislift gebruiken

  • Kasten
  • Bedden
  • Zonnepanelen
  • Dakpannen
  • Witgoed
  • Bankstellen
  • Bouwmaterialen
  • Complete verhuizingen
  • Keukens
blank

Gemakkelijk verhuizen is een klant met een zorg minder, dat is onze missie!

Voor meer informatie, vult u het reserveringsformulier in, wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden en de kosten te bespreken, u kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen: 0031(0)643710777.

Kortom, weegt het minder dan 400kg en past het door uw raam of deur dan kunnen wij het voor u met onze verhuislift liften.

Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

blank

Verhuislift (meubellift) nodig? Reserveer nu bij Lift-Express.nl!

Offerte aanvragen


In welke stad?