Direct boeken?

Verhuislift huren Venlo

Gaat u verhuizen in Venlo, dan kunt u hiervoor een verhuislift te huren. Bij Lift-express.nl krijgt u de hulp van een ervaren lift operator er gratis bij.
Verhuislift huren Venlo

Verhuislift huren in Venlo?

Gaat u verhuizen in regio Venlo en heeft u geen zin om talloze keren het trappenhuis op en neer te lopen, of zijn de meubelstukken simpel te zwaar of te lomp om het via de trap te verplaatsen? Met het huren van een verhuislift bij Lift-express.nl zijn deze zorgen verleden tijd.

Onze wagen is uitgerust met een lift die we kunnen uitschuiven tot zo’n 34 meter hoog. Hierdoor komen we tot de 11e en soms zelfs de 12e verdieping. Weegt het object minder dan 400 kg en past het door uw raam of deur? Dan kunnen wij het voor u naar boven (of beneden) brengen.

Professionele verhuizers in Venlo duur?

Nee, onze diensten zijn snel en goedkoop. 80% van onze klussen zijn binnen één uur geklaard. Of het nu om een piano, bankstel, bed of bouwmateriaal gaat, wij van Lift-express.nl krijgen het voor u naar binnen.

Ook B2B

Steeds meer bedrijven weten de weg naar ons te vinden. Waarom uw medewerkers opzadelen met het gesjouw van bezorgingen door gangen en trappenhuizen als er zoiets is als een verhuislift? Bespaar zeven van tijd op bezorging en houd uw personeel fit en tevreden, doe zoals meubelcentrum Venlo en laat Lift-express.nl uw partner in bezorging zijn.

Of u nu in Venlo, Tegelen of Blerick woont, Venlo is onze thuisbasis en rekenen wij daarom geen reiskosten.

Zelf verhuizen in Venlo?

Normaal gesproken bent u samen met al uw goede vrienden al snel een dag of zelfs een weekend bezig om uw complete inventaris van uw oude woning naar uw nieuwe woning te krijgen. Het resultaat: beschadigde muren, beschadigde meubels, uitgeputte vrienden, kans op lichamelijk leed en ontzettend veel tijd die verloren is gegaan.

Huur onze verhuislift service en al dit is verleden tijd, een complete inboedel kan al binnen 2 uur gelift worden. Heeft u ons ook nodig om bij uw volgende woning de spullen weer omhoog te liften dan kunt u ons voor een dagdeel reserveren.

Wij bedienen niet enkel de verhuislift, maar fungeren ook als meehelpend verhuizer, dit betekent dat wij u graag helpen bij het laden en lossen van de goederen. Aangezien de lift operator veel ervaring heeft met het laden van meubels in verhuiswagen, kan uw wagen optimaal worden inladen. Hierdoor kan er maximaal gebruik worden gemaakt van de laadruimte. Dit scheelt u hopelijk weer een extra ritje!

Heeft u ondanks onze meehelpend verhuizer toch nog handen te kort dan kunt u ervoor kiezen om bij ons een extra verhuizer in te huren.

Waarvoor kunt u onze verhuislift gebruiken

  • Kasten
  • Bedden
  • Zonnepanelen
  • Dakpannen
  • Witgoed
  • Bankstellen
  • Bouwmaterialen
  • Complete verhuizingen
  • Keukens

Voor meer informatie, vult u het reserveringsformulier in, wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden en de kosten te bespreken, u kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen: 0031(0)643710777.

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?