Direct boeken?

Verhuislift huren Sevenum

Wilt u binnenkort een verhuislift huren in de regio Sevenum? Bij Lift-express.nl zorgen onze lift operators ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos zal verlopen.
Verhuislift huren Sevenum

Verhuislift huren in de regio Sevenum?

Het gezellige plaatsje Sevenum in Limburg is door zijn kleinschaligheid en toch vele voorzieningen een mooie plaats om te wonen. Het tussen de 6500 en 7000 inwoners tellende plaatsje heeft een mooie ligging in de buurt van de Maas en dicht bij de Duitse grens, waardoor en ook vaak Duitse toeristen te vinden zijn.

Al met al dus een erg mooie plek om te wonen of naartoe te verhuizen. Was het ook altijd al uw droom om zich in Sevenum of de omliggende gemeente Horst te vestigen, maar ziet u erg op tegen al het werk dat een verhuizing met zich meebrengt? Dan kan de verhuislift van lift-express.nl een ideale oplossing voor u zijn.

 Verhuizen vanaf grote hoogte

 Met een verhuislift, is uw hele verhuizing veilig, snel en zonder de traditionele ongemakken geregeld. U maakt gewoon een afspraak met ons via lift-express.nl en dan kijken wij naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Woont u in een hoogbouw en moet uw inboedel vanaf maximaal de 11e, in sommige gevallen zelfs de 12everdieping, naar beneden worden gebracht? Geen probleem, onze verhuislift is 34m lang en kan met een tweede bestuurder erbij veilig tot in elk geval de 11everdieping worden ingezet.

Gezien de verhuislift normaal gesproken met een bestuurder, die tevens een ervaren verhuishelper is, op locatie komt, betaald u voor de tweede bestuurder, die na het opbouwen van de lift ook nog gaat helpen met verhuizen, vanaf de 8everdieping maar een kleine opslag. U kunt de gedetailleerde prijzen op onze website lift-express.nl makkelijk inzien.

Wij verhuren onze lift al vanaf 89 Euro per uur en daarna rekenen wij af per kwartier. Dat komt omdat 80% van onze opdrachten binnen het eerste uur al klaar zijn en u bespaard kosten gezien u niet gelijk weer een uur af hoeft te nemen, als het een beetje langer duurt.

 Een sloot of bordes

Vooral in de buitenwijken, maar ook in de oudbouw in de binnenstad kunnen er nog wel eens obstakels zijn, die het verhuizen lastig maken. Door de lengte van onze verhuislift, kunnen wij makkelijk een slootje om het huis of brede bordes overbruggen en gaat de hele verhuizing mooi vlot.

Gezien onze verhuislift per keer wel 400kg kan liften, is de hele inboedel snel en veilig naar binnen of naar buiten gebracht en kunt u zich focussen op het uitpakken en het genieten van uw nieuwe woning.

Regionale en betrouwbare partner

 Wij werken voornamelijk in het grensgebied van Nederland, Duitsland en België en daarom kunnen wij ook in Sevenum en de gemeente Horst aan de Maas snel en makkelijk tot uw dienst zijn.

Voor onze scherpe prijzen, impressies van de verhuislift en natuurlijk ook voor een vrijblijvende offerte kunt u terecht op onze website lift-express.nl.

Bij ons is uw verhuizing en uw dierbare inboedel in goede en vakkundige handen en u kunt zonder zorgen verhuizen.

Waarom Lift-Express.nl?

Lift-Express - Verhuislift Huren
Overtuigd van onze verhuislift? Of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In welke stad?